Ja-NOS Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Czy warto zamienienic AMD VENICE 3000+ na 3200+ procka mam od kilkunastu dnie ale nadarza sie okazja zamiany praktycznie gratisowa wiec zastanawiam sie czy warto to robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 no cóż - skoro gratisowa a ten 3200 jest bez wad pewnie na tym nie stracisz :) ale zysk też będzie raczej psychologiczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Ja bym zmienił tylko jeśli słabo by się podkręcał, masz dobrą płytę więc takie "3200" to kwestia formalności... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-NOS Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 No wlasnie ten VINICE co mam tak jak by wogle sie niekreci ale to napisze w innym topicu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Czy warto zamienienic AMD VENICE 3000+ na 3200+ procka mam od kilkunastu dnie ale nadarza sie okazja zamiany praktycznie gratisowa wiec zastanawiam sie czy warto to robic ? 1694792[/snapback] Napisales że twoj sie slabo kreci, wiec moze ten bedzie sie lepiej krecil. Ja zrobilem odwrotnie tzn. mialem 3200+ ktory krecil sie kiepisko , psrzedalem go i kupilem tego co mam teraz czyli 3000Mhz. Ogolnie rzecz mówiac 3000+ z reguly kręcą sie lepiej, 3200+ sa bardzej selekcjonowane przez producenta i mniej jest tam "perelek". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...