mikimisz Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Witam! Mam takię pytanie odnośnie tej karty SiS M661MX 64MB. Do czego z PC można ją porównać i co ona potrafi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 raczej nie pograsz w nowsze gierki o ile cos pograsz :P hmmm do czego ja porownac hmmm do: Intel Extreme 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) a do jakich kart z komputerów można ją porównać Edytowane 11 Października 2005 przez mikimisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 hmm.... riva tnt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 GF2mx zdaje sie ze przy podobnym procku miałby podobny wynik w 3dM2001...... czyli jakies 1500pkt :) tak, chyba mozna ja porownac z GF2mx (tez wsparcie do DX7) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...