konnik_tl Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 mam mały problem - natomiast gdy usiłuje coś zrobić w photo shop-ie lub jakimś innym programie i chce skorzystać z podpowiedzi do czego służy dana funkcja przytrzymując muszke pokazuje mi coś takliego jak na obrazku.ponadto w nero lub chociażby w p-liku tekstowym nie wyświetla poprawnie polskich znaków.jak to zmienić???? Dzięki za pomoc!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 prawy klik na pulpit > Właściwości > Wygląd > Zaawansowane i spróbuj tam pozmnieniać czcionki poszczególnych parametrów może coś pomoże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 niestety nic nie pomogło a próbowałem wszystkich czcionek może któs ma jakis inny pomysł???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) reinstal windy Edytowane 13 Października 2005 przez kurdefelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...