Hesos Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 własnie, jaki program polecacie do wysyłania smsów ma wszystkie bramki. Bo jakieś sms sendery i jakis sms pilot mial problemy z wysłaniem na idee (teraz to orange :/) Przesiadłem się na jabbera (PSI) i wcześniej miałem tlena i smsy dochodziły. Więc teraz szukam jakiegoś progsa do smsów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 A nie lepiej wejść na stronke google wpisać " bramki sms" ? Możesz wysyłać sms do woli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 No raczej nie lepiej.Wolę mieć pod ręką progsa i numery ludzi zapisane w programie. Konfiguruje go raz z np. hasłem do ery i już, a tak to za każdym razem muszę wpisywać i większa zamota się dzieje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 http://www.eskimosr2.info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...