timmon24 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Mysle ze ktos z was napewno spotkal sie z tym programem. :) mój problem polega na tym ze po zapodaniu linku w przegladarce niezaleznie jakiej nie pojawia mi sie tabelka wyboru downloadu FREE PREMIUM .Nie mam pojecia co mam zrobić ? :cry: prosze pomocy ! Pierwsze moje przypuszczenia to wykasowanie cache,cookie z przegladarki tak tez zrobilem ale nic to nie dalo nadal to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 wciskasz free i czekasz 30 sekund, az pojawi sie link w ktorego potem klikasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 widze ze kolega ma problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu :P a co do topicu, to niestety nie wiem jak pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 jakoś chyba fartem udalo mi sie dotrzec do tego mometu gdzie jest wybór opcji FREE i PREMIUM .Dziwne wykasowalem cache ,cookie z przegladarki folder Temp itp.. ,dopiero zadzialalo po ponownym uruchomieniu kompa .Dziwne jest to ze za kazdym razem teraz musze czyscic cookie bo w przeciwnym raze nie uruchomi sie ta tabelka. No ale jakiś postep udalo mi sie uczynic :)) dzieki wam za zainteresowanie moim problemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 to byla tylko chwila radosci ktora uplynela znowu musze znowu kasu cache cookies przegladarki na biezaco reset kompa ale to juz nic nie daje.Raz mi bylo dane zobaczyc ta tabelke. Nie rozumie dlaczego innym bez problemu wyswietla sie ta tabelka z wyborem downloadu a mi nie.Nic nie kombinowalem w ustawieniach przegladarki .Sprawdzam zarówno na firefoxie jak i IE 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...