Skocz do zawartości
arton10

Gigabyte 8sgxl Stery Do Płyty Głównej!

Rekomendowane odpowiedzi

Sciagnij sobie Everest zobacz jakich sterownikow potrzebujesz i sciagnij ze strony gigabyte'a lub producentow danych kodekow/scieiowek itp lub poszukaj na google.

Mozesz tez poszukac na stronie fujitsu-siemens, a na przyszlosc nie kupuj oem'ow dla fsc itp.

Edytowane przez Kolobos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! a dlaczego mam na przyszłośc nie kupowac takiej płyty głównej? właśnie dopiero kupiłem nowy zestaw oparty na Cel 2,53 i ta płyta. Tylko mi cos nie działało, komp się krzaczył po wgraniu systemu. Właśnie tych sterowników nie zaistalowałm go mi nie jakiej trefne ktorych nie mozna było zainstalowac. Ale reszte sterów poinstalowałem. Komp chodził, ale po wyłaczeniu go na jakijs czas się buntował. Czy to przez to że nie były zainstalowane te stery?

Dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta plyta, a dokladniej bios do niej jest zrobiony przez FSC i wykastrowany ze wszystkich waznych opcji, dlatego nie warto kupowac takich smieci ;-)

Czy moglbys opisac wszystko dokladnie?

Co nie dzialalo?

Jak sie krzaczyl?

O jakie sterowniki Ci chodzi?

Co to znaczy, ze sie buntowal po wylaczeniu?

To nie przez sterowniki, chociaz kto wie bo jak narazie to niczego nie napisales co byloby istotne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi