XaooNS Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Witam posiadam Acra 5024 WLMi od 3 tygodni w ostatnich pięciu dniach dziwnie zachowuje się mój laptop :cry: , czas gdy się go próbuje włączyć odpala się bios przechodzi go i staje dysk nawet nie zaczyna pracować wystarczy go wyłączyć i ponownie włączyć czasem z dwa razy trzeba powtórzyć tą czynność :mur: po odpaleniu już systemu można normalnie pracować nawet parę godzin czy to czystej pracy biurowej czy oglądniecie filmu na DVD czy włączenie jakiejś gry 3D np. Brothers In Arms . Jestem ciekaw czy ktoś już spotkał się z podobnym problem o jak na razie nie jest to dla mnie kłopotliwe ale na pewno jakimś czasie będę chciał wysłać go na serwis dlatego ciekawi mi czy już kogoś coś podobnego spotkało . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Witam posiadam Acra 5024 WLMi od 3 tygodni w ostatnich pięciu dniach dziwnie zachowuje się mój laptop :cry: , czas gdy się go próbuje włączyć odpala się bios przechodzi go i staje dysk nawet nie zaczyna pracować wystarczy go wyłączyć i ponownie włączyć czasem z dwa razy trzeba powtórzyć tą czynność :mur: po odpaleniu już systemu można normalnie pracować nawet parę godzin czy to czystej pracy biurowej czy oglądniecie filmu na DVD czy włączenie jakiejś gry 3D np. Brothers In Arms . Jestem ciekaw czy ktoś już spotkał się z podobnym problem o jak na razie nie jest to dla mnie kłopotliwe ale na pewno jakimś czasie będę chciał wysłać go na serwis dlatego ciekawi mi czy już kogoś coś podobnego spotkało . 1695239[/snapback] Z takimi rzeczami sie nie czeka... Wal do serwisu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XaooNS Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Wiem ze się nie czeka ale teraz za bardzo potrzebuje kompa :-| a nawet jak teraz wyślę na serwis to może się tak zdarzyć że parokrotnie będę go włączać a on na złość będzie wstawał bez zamoknięci dlatego chce poczekać aż ta przypadłość się nasili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iskas Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Wiem ze się nie czeka ale teraz za bardzo potrzebuje kompa :-| a nawet jak teraz wyślę na serwis to może się tak zdarzyć że parokrotnie będę go włączać a on na złość będzie wstawał bez zamoknięci dlatego chce poczekać aż ta przypadłość się nasili. 1695379[/snapback] lol... naprawde nie ma coczekac. zasowaj doserwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarzaN Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Serwis to dlugie czekanie niestety i czasami g***o daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...