ndx Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Mam klimatyzator Hitachi taki jak sie wsadze do okien dosyc duzy ciezki :-) moze ktos ma pomysl jak go modrze wykozystac do chlodzenia sprzetu :-) czy to sie nadaeje moze ktos widzial podobne motywy :_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ile toto ma mocy? Pewnie da sie wykorzystac, ale padniesz na zawal jak zobaczysz rachunek za prad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 no kilma to pewno qrde pociagla by kilka kompow do tego Berkuta trzeba i innych z ekipy FC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 chodzila cale lato :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 no to morze cos zmontujemy :-) mieszkam w CA lato zajebiscie gorace i zimy zimne wiec trzba bylo uzywac latem klimy teraz ma centralna wiec :-) zostala w moim pokojiku wyciagnieta z okana klima mam w sumei dwie Goldstar & Hitachi :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 mniejwiecej jutro zrobie faq o chlodzeniu freonem i popize kilka artow o tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 byl bym bardzo bardzo wdzieczny :-) co mi bedzie potzrbne jak byc mi powiedzial itd :-) bo w niedziele lub w sobote chce jechac po volcano ale jak bede musial kupic cos innegoo jakis blok czy co do tego bylo by potrzbne :-) wiedz bardzo cie prosze :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 wiedz ze ja raczej nie wyznaje kompromisow i skonczy sie to rozbieraniem tego klimatyzatora na kawalki i potem skladanie wszystiego, lacznie z robieniem wlasnego parownika itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 wiem wiem ale ja technik jestem kiepski i moze bys mi tak orientacyjnie powiedzial jkie beda koszta czesci itd :-) czy kupowalc volcano czy mnie stac na chlodzenie klima :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ktos pytal o prametry mojego przyszlego fc :P COOLING CAPACITY 8,500 BTU/h INPUT 945W EER 9,5 BTU/h.w REFRIGERANT: R22, 14,1 OZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Ma ktos jescze pomsyly jak mozna wykorzystac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...