luki_pc Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 bylem dziisaj naprawaic komputer i po czyszczeniu systemu z zbednych programowa (2 antyvirusy itp) system nabral nowych sil :) Wszystko chodzilo dobrze ale przyszedl czas na instalacje Drukarki HP USB. Instaluje sterowniki z plyty. Wszystko sie ladnie kopiuje i wyskakuje powiadomienie zeby podlaczyc drukarke. Po podlaczeniu zaczyna instalowac i wyskakuje blad ze instalacja nieudana . To probuje instalowac przez aktualizacje w menadzeze urzadzen i nic. To usuwam porty usb z menadzera reboot systemu i zaczyna instalowac sterowniki ktorych nieznajduje. ( Przeciez stery do USB sa w XP ) Probowalem stery do Wina 2000 i dalej nic. Jakie pliki odpowiadaja za stery usb z plyty lub moze uda sie skopiowac z innego zainstalowanego systemu. Chipset to SIS :( Plyta ECS 651C-M. Tylko to mi zosatal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papux Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Tutaj masz wszystkie sterowniki jakie są potrzebne do twojej płyty. http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/Pro...enuID=0&LanID=0 Skup sie na SiS USB 2.0 Driver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Probowalem stery do Wina 2000 i dalej nic. 1695350[/snapback] czytales ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dż0ki Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Ej mam tezn sam problem :/ Płyta na chipsecie via kt400 i nie moge na sp2 zainstalowac usb 2.0 Wymaga ode mnie sp1 :\ wszystkie łatki do windowsa zassane wiec ocb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 jak zobaczlem ze nawet office odmowil to zostalo tylko reinstalwoac system i nielatac go dalej. Chcialem dobrze stracilem sporo czasu i nic z tego nie wyniklo. Umnie okazalo sie ze jakis Dll odpowiedzialny za USB sie rozsypal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Ej mam tezn sam problem :/ Płyta na chipsecie via kt400 i nie moge na sp2 zainstalowac usb 2.0 Wymaga ode mnie sp1 :\ wszystkie łatki do windowsa zassane wiec ocb? 1697383[/snapback] Mam tą samą płytę i bez sp2 (dokładnie bez jakiegokolwiek sp) mam zainstalowane usb2.0 :). Poprostu sciągnołem z netu sterowniki do usb (prawdopodobnie wyciete z sp2) i wszystko działa cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...