Mikeft Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Ello Nie wiem ale albo jestem ślepy albo tego nie było...W każdym razie znaleźć coś w temacie o GeCubie to :mur: W każdym razie jestem zainteresowany wymianą BIOS-a w moim 9550 rev 2.1 .Czy jest to możliwe,czy coś mi to da i jak tak to jakiego wepchnąć ? Proszę o porady :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Trzeba cierpliwości przy czytaniu! Ja niedawno kupiłem X800XT i przeczytałem cały topic o X800/X800XT. Proponuję zrobić to samo. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largos Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 dokładnie tak , wszystko masz napisane wyrzej , wystarczy tylko poczytać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 ehh. mysle ze ten topic trzeba uznac za zamkniety co chlopaki :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...