stranded Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Witam. Chcę uzyskać taki (rysunek 1) efekt zaznaczania na pulpicie (rysunek 2), tak jak to jest w niektórych dystrybucjach Linux'owych: rysunek 1 rysunek 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 witam :D wie może ktoś jak to zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Zawadaki ta opcja nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zawadaki ta opcja nic nie dajeno nie wiem, u mnie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 no nie wiem, u mnie dajeNa pulpicie? Bo oto chodziło AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...