--Noe-- Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Siemka. Od wczoraj mam właśnie taką płyte główną i niemoge poradzić sobie z dźwiękiem. Mam głośniki 5.1 i kiedy je podłączam do kompa, dżwięk jest tulko w przednich, jak zmieniam wtyczki, tylko w tylnich. Niewiem oco chodzi... :( Pomożecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Może źle ustawiłeś sterowniki? A podłączenie wtyczke nie ma znaczenia, bo Asusy A8N same się "dostosowywują" do aktualnego podłączenia. Bo tam musisz ustalić wejścia, ilość głośników, itp... POLECAM KREATOR!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Noe-- Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 I jeszcze jedno :angry: Jak mam słuchawki todźwięk zamiast w lewej leci w prawej słuchawce ... Na odwót :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...