ryku5 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Witam Moj problem wyglada tak: mam dysk 2,5" w kieszeniu USB i potrzebuje na nim win98 zainstalowac. Nie mam przejsciowki 2,5"/3,5". Ma ktos jakies sugestie jak tego dokonac? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 dysk jest widziany jako partycja czy jako dysk wymienny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryku5 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Dysk wsystemie jest widziany jako partycja... w dosie nie jest widziany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Wind 98 nie da sie zainstalowac na dysk podlaczony pod usb predzej 2000/xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac76 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 A czy płyta ma możliwość botowania z urządzeń USB? Jak to wogóle jest możliwe to najlepiej byłoby zainstalować na normalny dysk a później przeniść Ghostem na USB wcześniej robiąc tam podstawową partycję aktywną. Ale jak płyta nie ma takich możliwości to nie wiem, może botowanie z dyskietki lub dysku głównego, tam jakiś sterownik i odwołanie do dysku USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryku5 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Witam Znalazlem inne rozwiazanie...kumpel mi z laptopa zainstaluje :) Dzieki za pomoc PS Ghost nie chce wgrac image na ten dysk, mimo ze bios ma opcje bootowania z usb, no chyba ze jakas najnowsza wersja ghosta to umozliwia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...