flash Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Gdzie w Krakowie sprzęt komputerowy (do składaka) Witam i mam pytanie gdzie w Krakowie mozna znaleźć dobre sklepy z podzespołami komputerowymi. Przeglądałem nieco sieć i znalazłem bino.pl i wydaje mi się całkiem niezły - czy znacie jeszcze moze jakieś? Zadko mozna znaleźć sklep w większym wyborem bo albo czegoś nie ma albo będzie za miesiąc albo ceny kosmiczne - jesli macie jakieś spostrzeżenia proszę o informację - dziękuje z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1985 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 http://bitcomputer.pl/index.php maja wiekszy wybor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 http://www.pcprojekt.pl albo tak jak poptrzednik BitComputer. W sumie to tylko w nich (ale raczej w tym pierwszym :) ) kupuje sprzet komputerowy. Oba sklepy maja dobre ceny - ogolnie elegancko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnal Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Do Bitu, bo dobre ceny, niestety obsługa koszmarna i serwis - w razie jakichś problemów - niestety działa w żółwim tempie. Generalnie polecałbym salon Apple. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Ja z obsługi w bicie byłem b.zadowolony. Po prostu trochę się czeka w kolejce, bo mają masę klientów, ale to chyba akurat dobrze o firmie świadczy :) Poza tym nie robią najmniejszych problemów z gwarancją. Ostatnio kumplowie dysk 120G od nich padł - bez jakichkolwiek pytań natychmiast wymienili na nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) a ja polece sklep w ktorym zakupilem swojego pascia a wiec jest to : ESC S.A. Kraków, ul. Kalwaryjska 2, tel/fax (12) 656 51 58 http://www.escsa.pl/esc_beta/ sklep bardzo dobry , niewiem jak ceny w porownaniu do konkurencji bo nie to bylo priorytetem przy zakupie obsluga oraz warunki gwarancji rewelacyjne profesjonalizm w kazdym calu. Sklep jest w tym miejscu juz dobre kilka lat i ma juz swoja konkretna rzesze klientow. Edytowane 13 Października 2005 przez KEILTNH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 http://sklep.morele.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Zrobiła sie juz niezła baza - bardzo dziękuje za informacje - mieszkam blisko wiec przeglądne oferty tych sklepów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 jak juz sie zdecydujesz to podaj dla informacji innych jaki sklep wybrales i czym sie kierowales przy tym wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Mogłeś sie przejść/przejechać i samemu sprawdzić, a nie zakładać topicu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Mogłeś sie przejść/przejechać i samemu sprawdzić, a nie zakładać topicu... 1701752[/snapback] Ależ wiele wniosłeś do dyskusji - a tak serio dlaczego się dopisujesz jeśli niezamierzasz niczego merytorycznego dodać. Załozyłem wątek własnie dlatego aby nie jechać w ciemno skoro nie mieszkam w Krakowie - czyż to nie wystarczający powód?Czy Ty tak zwykle robisz - jedziesz do nieswojego miasta i szukasz tego co Cię interesuje całkiem w ciemno? Koledzy mi bardzo pomogli , mam strony oferty i adresy i co NAJWAŻNIEJSZE poparte osobistysmi spostrzeżeniami - sądze więc ze jednak była podstawa by go zakładać. Proszę nie bierz tego do siebie ale uważam ze miałem powód by napisać topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 no ja np czekałem 2tygodnie na Dfi ultra B bo tylko oni mieli, ale oczywiście nie doczekałem się i jak zacząłem rozmowę na gg po tych dwóch tygodniach czekania to koles zaraz pytal sie o numer do domu zeby nie zbluzgać go przez gg tylko staral przez telefon mi sie wytlumaczyc i zaproponowal albo zwrot gotówki albo zakup abita nf7-sl za 400zł - żadnego rabatu a tego abita to moglem kupic w proline kolo siebie, ale cóż potem wysłali mi abita i był zepsuty potem odesłali mi sprawnego i w sumie zakupy to były jakieś 3,5tygodnia, ale może mój to był odosobniony przypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...