Skocz do zawartości
Ower_lolek

Zasialacz Do Sli

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem składam komputer do którego chce zamontować 2x6600gt połączone w SLI.

Zdaje sobie sprawe iż to dobrze pociągnie z gniazdka tymbardziej że w kompie będzie Atchlona 3000 S939.

Pytam o rade gdyż moge na ten cel przeznaczyć około 350 zł a przydało by sie aby zasilka pozwoliła jeszcze na jakies OC tego sprzętu.

Acha mam jeszcze jedno pytanie w testach tych 2 kart graficznych połączonych w SLI odnalazłem że potrafią dobić nawet do 8000 ptk w 3dmarku 2005.

Czy to naprawde możliwe jeżeli by sie je dobrze podkręciło.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem składam komputer do którego chce zamontować 2x6600gt połączone w SLI.

Zdaje sobie sprawe iż to dobrze pociągnie z gniazdka tymbardziej że w kompie będzie Atchlona 3000 S939.

Pytam o rade gdyż moge na ten cel przeznaczyć około 350 zł a przydało by sie aby zasilka pozwoliła jeszcze na jakies OC tego sprzętu.

Acha mam jeszcze jedno pytanie w testach tych 2 kart graficznych połączonych w SLI odnalazłem że potrafią dobić nawet do 8000 ptk w 3dmarku 2005.

Czy to naprawde możliwe jeżeli by sie je dobrze podkręciło.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

1696103[/snapback]

Najlepszą zasiłką w tym przedziale cenowym jest Topower TOP-526P6

http://zenfist.pl/pID/46/topower-top-526p6.html Pociągnie on spokojnie obcie 6600GT, oraz zapewni spory zapas mocy przy podkręcaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi