ropersik Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Dzis sie troche pobawilem i testowalem hisa r9000pro.Poszedl z dodatkowym wiatrakiem na rdzeniu karty od gory @300/300-wzrost w 3dmarku jakies 200pkt z 5555 na 5678 :( Mam tylko takie pytanko_czy ta karta krecona nie rozwinie juz skrzydel na takim procu jak mam????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Powinna, przeciez to jest karta low end. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Dzis sie troche pobawilem i testowalem hisa r9000pro.Poszedl z dodatkowym wiatrakiem na rdzeniu karty od gory @300/300-wzrost w 3dmarku jakies 200pkt z 5555 na 5678 :( Mam tylko takie pytanko_czy ta karta krecona nie rozwinie juz skrzydel na takim procu jak mam????? Masz marnego klocka. Kolega Rapra na Durniu 1,5GHz FSB 180MHz i KT333 na R9000 taktowanym 280/240 ma 7,5k pkt w Marku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Dzis sie troche pobawilem i testowalem hisa r9000pro.Poszedl z dodatkowym wiatrakiem na rdzeniu karty od gory @300/300-wzrost w 3dmarku jakies 200pkt z 5555 na 5678 :( Mam tylko takie pytanko_czy ta karta krecona nie rozwinie juz skrzydel na takim procu jak mam????? Chyba nie bardzo, ja z moim R7500 mam 5400 bez kręcenia :!: , czyli prawie tyle co ty, a jednak moja karta jest znacznie słabsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Bisio to bylo dobre :D:D:D Widzisz tylko karty graficzne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Bisio to bylo dobre :D:D:D Widzisz tylko karty graficzne ? Nie, właśnie to miałem na myśli, że ma lepszą kartę niż moja, a tak go ogranicza procek, że ma marny wynik, przez co chciałem powiedzieć, że podkręcenie niewiele mu go podniesie, co było, może nie wprost, może nie do końca jasną ale jednak odpowiedzią na jego pytanie: "Mam tylko takie pytanko_czy ta karta krecona nie rozwinie już skrzydel na takim procu jak mam?????". Oczywiście pisałem to wszystko zakładając, że zerknie w mój konfig i domyśli się, że to dzięki Athlonowi XP 1700 mam taki wynik, a on dzięki Duronowi 1000@1100 taki jaki ma. Chyba, że nie zrozumiałem pytania ropersika (wtedy sorry, oświećcie mnie), bo na pewno nie rozumiem tej odpowiedzi "Powinna, przeciez to jest karta low end". Wracając do twojego pytania, to nie, czasem widuję też ludzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 :D Teraz ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 A u mnie radek poszedl max na 320/320 bez zwiech ale z artefaktami :( Teraz mam 320/290 i jest ok. To wszystko przez te pamieci :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Dzis sie troche pobawilem i testowalem hisa r9000pro.Poszedl z dodatkowym wiatrakiem na rdzeniu karty od gory @300/300-wzrost w 3dmarku jakies 200pkt z 5555 na 5678 :( Mam tylko takie pytanko_czy ta karta krecona nie rozwinie juz skrzydel na takim procu jak mam????? A ca do tego co inni napisali dodam że kolega powinien sięnajpierw nauczyć liczyć... Bo ja tu widzę wzrost 123 ptk a przynajmniej dla mnie :D to to nie jest koło 200 ptk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...