arielcpu Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 mam kartę sieciową Realtek 8139B na mobo ECS 478 i dokładnie taką samą osobną sieciówkę na PCI. Co lepiej będzie grało z systemem? Net używam do wszystkiego, p2p, www, chat, gry. :-P :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 mam kartę sieciową Realtek 8139B na mobo ECS 478 i dokładnie taką samą osobną sieciówkę na PCI. Co lepiej będzie grało z systemem? Net używam do wszystkiego, p2p, www, chat, gry. :-P :-P :-P 1696212[/snapback] Polecam taki ładny proverb: "if it ain't broke, don't fix it" Skoro działa, to po co kombinować? Dodatkowo wbudowana sieciówka ma cześto osobną magistrałe i nie zapycha PCI, ale łacza na pewno nie masz 100mbit więc to bez znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Ja osobiście używam wbudowanych sieciówek jeśli są. Po co zapychać sloty PCI jeśli wszystko działa ? Choć czasem po restarcie BIOSA, znikają - bo np. są defaultowo wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielcpu Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) spotkałem się z opiniami że zewnętrzne sieciówki mniej mulą system. nie wiem już sam !@#$%^ :? :? Edytowane 12 Października 2005 przez arielcpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...