qball Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Mam explorera 5.0, kilka dni temu (nagle) zaczęło się dziać coś dziwnego, przy otwieraniu niektórych stron wyskakuje jakiś błąd i explorer się zamyka. Pierwszy raz się spotykam z czymś takim. Może ktoś potrafi coś na to poradzić, hmmmm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 moze byc 1500 roznych powodow....moze powiedz cos wiecej , jaki blad , przy jakiej okazji ....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 odpowiedz jest jedna: mozilla :) no ewentualnie opera.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 odpowiedz jest jedna: mozilla :) no ewentualnie opera.... mozilla. chociaz czasem ie6 radzi sobie lepiej/mozilla nie otwiera wszystkiego. opera sux za reklamy i ogolnie jej nie lubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 a ja proponuje netcaptora. mimo że to tylko nakladka na ie to sprawuje sie swietnie, no i ma kilka pozytecznych funkcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qball Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 zainstalowalem ie6 i dalej nie dziala, teraz sie nie wyłącza tylko zawiesza! PARANOJA, nigdy czegos takiego nie widziałem i nie wiem co z tym zrobic!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 usuń cookies,zainstaluj ad-aware - moze jakieś szpiegi, a moze wirus - przyczyn może być wiel.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...