tumeks Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Witam! mam pytanie czy warto zmienic bez doplacania moja karte Leadtek GF 6600 128MB DDR na MSI GF 6600 256 MB GDDR3 ? i Jeszcze jendo pytanie która firma jets lepsza MSI czy Leadtek :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 ja bym sie zamienil dla samej pamieci. ale jak z firmami jest to nie wiem ktora lepsza pewnie bez wiekszej roznicy, ciekawe jaka roznica w chlodzeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Pewnie że się opłaca firmy porównywalne a zyskujesz dodatkowe 128 MB na grafie i szybsze pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Zmieniaj, szybsza pamiec, 2x wiecej, 0 doplaty. Same plusy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Ja jestem przezorny i najpierw obejrzałbym tą kartę MSI, czy nie ma jakiegoś defektu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Witam! mam pytanie czy warto zmienic bez doplacania moja karte Leadtek GF 6600 128MB DDR na MSI GF 6600 256 MB GDDR3 ? i Jeszcze jendo pytanie która firma jets lepsza MSI czy Leadtek :>? 1696444[/snapback] jezeli to jest model msi diamond (bo chyba tylko model od MSI ma ddr3??) z taktowaniami 400/800 to wymiana jak najbardziej opłacalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Z tego co wiem to Leadtek ma lepsze chłodzenie od MSI ale i tak do kręcenia trzeba by było zmienić, a jeśli chodzi o same karty to MSI lepsza jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Obecnie posiadam karte http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16052 i chce zamienic http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20746. i karta na która moge zamienić bedzie oczywiscie nowa wiec bez zadnych uszkodzeń ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Znając zycie moga być wady fabryczne. Przy składaniu sprzętu często sa defekty, a ostatnio na mogo Gigabyte był uszkodzony bios, oderwany kondensator na grafice itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Nie wiem czy to blad czy moze cos innego , ale z tego co ja pamietam to gddr3 to raczej w obudowach BGA zawsze bylo :? Na fotce widac pamieci TSOP , no ale moze to tylko pomylka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 To jest blad w opisie towaru. Popatrz na ta karte z tego linku, gdzie jest lista wszystkich dostepnych http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=3132 To jest zwykly 6600 z pamiatkami 3.6ns. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...