dck Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Prosze o ogólny opis procesu wytwarzania procesorów ? jak i o zdjecia z mikroskopów jesli ktokolwiek takowe posiada, lub strone na której znajde informacje w/w. z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 a co chcesz zrobic konkurencje intelowi i amd:D<lol>haha ja niestety nie posiadam takich dokumentów, moze tu /link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dck Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 nie, nie zamierzam im robić konkurencji tylko potrzebuje tych informacji do referatu z techniki, dodatkowo wezne procesor z mojego pierwszego komputera ( tj. Pentium MMX 166 MHZ na te czasy w ktorych ja kupowałem pierwszego kompa to było "coś") iii dołacze go do referatu i napewno bedzie dobra ocena :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...