Gość Rocca Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Ciekawe jak sie dzisiaj nasi Panowie spisza... ;] Mam nadzieje, ze wygramy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Kazdy ma taka nadzieje. Ja jednak patrze na to pesymistycznie - a moze realistycznie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 ja obstawiam ulubiny ostatnio wynik naszych orłow czyli 3:2 dla nas :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 imho 1:1 bedzie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 ja tak jak und3r obstawiam 1:1... Utrzemy angolom nosa i jeszcze wejdziemy z pierwszego miejsca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 moja kobieta musi dzisiaj poczekac nawet :] POOOOLSKA GOOOOOLAAAAA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 A ja sie nie spodziewam niczego specjalnego. Nie oszukujmy sie.. aczkolwiek nie zmienia to faktu ze bardzo bym chcial :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 zobaczymy jak to będzie mój sor od wf postawił 1k na Polskę ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Wczoraj w expekcie stawka na Polske 6 zł !!!!!!!!!!!!!! musialem sie skusic bo to pewniak POLSKA WYGRA 2-0 !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 3:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 To, że nie ma Beckhama nie oznacza, że tak łatwo wygramy ;) Ale ja i tak wierze w naszych! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 ja daje ze bedzie albo 1:1 albo 3:2 dla naszych bo to rzeczywiscie ostatnio ulubiony wynik naszego dream teamu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkszakal Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 fajnie by bylo itd... ale my gramy praktycznie towarzysko wiec po co sie wysilac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) Polacy wiedząc ze juz i tak weszlismy mogą sie wyluzowac i walnac niespodzianke typu 2:0 ;] Ale bedąc realista stawiam 1:0 dla Anglii.. Edytowane 12 Października 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Wiecie Janas pobil wszystkie rekordy poprzednich "ekip" moze czas pokonac i Anglie?? Bede optymista wygramy!!!!!! POLSKA GOLA!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 zobaczymy jak to będzie mój sor od wf postawił 1k na Polskę ;d 1696705[/snapback] no to przegrał 1k ziko :lol: Ja myśle ze jednak Angole wygrają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Zadna kaczka zaden kaczor tylko janas dominator. Normalnie to emocje jak przed 1 randką jak panowie nawalą to stracę chyba już wszelkie resztki sympati , przegrać to nie wstyd ale przynajmniej niech przegraja z klasa, za duzo pieniedzy i zdrowia juz mnie to zaczyna kosztowac lol pozdro 600 czy jak tam sie teraz mowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 ja stawiam 1:0 dla nas, zobaczymy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Ja stawiam na 0:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) słyszeliście nasz hymn to jest jakas farsa kurcze tzn jego wykonanie jak na razie standart duzo nie gramy Edytowane 12 Października 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Koledzy opisujcie co sie dzieje na boisku Ja siedze w pracy i ani radia ani TV nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Nie jest dobrze;] Tracimy pilke bez sensu i gramy bardzo chaotycznie - w przeciwienstwie do Anglikow. Czarno to widze:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Ehhh, jak zwykle... dobrze przynajmniej, ze awans juz mamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) Byle do przerwy:> EDIT: Wykrakałem:> Edytowane 12 Października 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) Ech.. mowilem.. jeszcze duuzo nam brakuje :[ Wyrownac tez bedzie ciezko.. EDIT: Cale szczescie ze sie mylilem :] Edytowane 12 Października 2005 przez Lord_Shiva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 1:1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 1:1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 1:1 i wiecej niebedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Brawo! :) Szczerze mowiac taki wynik obstawialem, choc raczej traktowalem to jako nadmierny optymizm. Teraz niech to przynajmniej utrzymaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...