Skocz do zawartości
Gość Rocca

Anglia - Polska

Rekomendowane odpowiedzi

Taaaaaaaa macie wszyscy racje Rasiak dal ciala na calej linii

to tak na dalsze "podkrecenie tematu" Rasiak na swiecie

USA - Gregory W. Busz

Ukraina - Georgij Drewienko

Grecja - Gregoriadis Drewnopulos

Czechy - Hawranek Jablonka

Szkocja - Gregory McDrew

Holandia - Gregor van der Drwal

Portugalia - Valgo Desko

Włochy - Pierluigi Dombbi

Węgry - Ferenc Wierzbas

Brazylia - Drewinho, Boazerio, Rasialdo, Rasialdinho

Rosja - Drevnov

Dania - Wierzbalsen

Rosja - Georgij Drewniakov

Czechy - Gregor Topolenko

Finlandia - Deskalainnen

Hiszpania - Pinocios

Niemcy - Georg Drwalger

Japonia - Dreworaki Rasiaki

Niemcy - Hans Kloc

Portugalia - Decho

Turcja - Ali Akacja

Chiny - Grzi-ON-Dąb

Gruzja - Grigorij Drewnownodze

Niemcy - Jorg Helmut Hebel

Polska - Maciej Stolarczyk

Korea - Park-iet-buk

Nigeria - Gigi Baobab

Litwa - GREGAUSKAS DREWIENKOVICIOUS

Brazylia - Drewnialdo

Rumunia - Gheorghe Drewnescu

Azerbejdżan - Drewdar Rasijew

Francja - Greg Topolla Gregoire De Las

Francja - Gerrard Dąbieaux

Włochy - Gianfranco Topola

Szwecja - Greg Las(sen),

Francja - Żorż Le Drewniaq

botanicznie: Gregoriakus Drzewostanus

Holandia - Jaan Van Der Drwal

Francja - Gorge la Drewniak

Szwecja - Drewjonsen

Czechy - Waclaw Hebel

Bułgaria - Drevko Drevkov

Arabia Saudyjska - Abdullah Al Drewniollah

Finlandia - Drewnilajnen

Serbia - Hasan Drevkovic

Chorwacja - Drvko

Anglia - Gregory Drewnith

Białoruś - Drewniłenko

Ukraina - Drewniłłow

Hiszpania - Don Pinocios, Gonzalo Lasillas

Jugosławia - Konarović

Szwecja - Świerksson

Japonia - Grzegoriagi Sękonogi

Turcja - Greghmed Taszmadrwal

Argentyna - Graudio Lipes

Czechy - Grzesiczek Brzezinka

Węgry - Gabor Drewnesz

Irlandia - Drewgor O'Conar

Ehhhhhhhhhh widac ze jako liga i druzyna jestesmy 100lat za murzynami!!!! Anglicy ich robili jak dzieci masakra!!!!!!!!!!

Edytowane przez mib

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaaaaaaa macie wszyscy racje Rasiak dal ciala na calej linii

to tak na dalsze "podkrecenie tematu"

......................

Turcja - Greghmed Taszmadrwal

Argentyna - Graudio Lipes

Czechy - Grzesiczek Brzezinka

Węgry - Gabor Drewnesz

Irlandia - Drewgor O'Conar

..................

Ehhhhhhhhhh widac ze jako liga i druzyna jestesmy 100lat za murzynami!!!! Anglicy ich robili jak dzieci masakra!!!!!!!!!!

1697174[/snapback]

co to ma wspolnego z piłką :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Wy, ale ja mam odczucie, że Janas tak samo jak Engel ma swoich pupili, w których nie widzi tego, że nie potrafią grać np. sławetny Lewandowski, badź Rasiak czy nawet Mila, który dzisiaj jakoś nie grał...

Engel z tego co pamiętam kochał Arka Bąka, którego nikt nie kochał :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak swoją drogą - przypomnijcie sobie jak wychwalano Rasiaka na turnieju im. Łobanowskiego. Wtedy były zachwyty jaki to Grześ cudowny. Teraz jeden mecz cieniuteńki w jego wykonaniu i 99 na 100 osób wyzywa go od łamagi. Owszem zasłużył na opier...., ale proponuje mimo wszystko zachować umiar w wypowiedziach. Jeszcze być może nadejdzie taki dzień, że będziemy mu bić bravo, czego sobie i Wam życzę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rasiak faktycznie na tamtym turnieju zagral.

Ale co z tego to nie jest napastnik w 100% znaczenia tego slowa. Czy mozna go do np Zurawskiego porownywac?? NIE i jeszcze raz NIE Dlaczego?? Zprostej przyczyny, on nie umie wywalczyc sobie pozycji aby oddac strzal. On dostaje pilke i ja kopie do bramki. Nie ma techniki i sprytu. Takie jest moje zdanie

PS niestety Janas nie mail wyjscia 2 czolowych napastnikow kontuzjowanych. Ehhhhhhh szkoda mi tylko tych milionow przed telewizorami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brafo Drewniłłow!

Co do meczu, rzeczywiscie PL boi sie angolów. Bylo to widac od początku meczu, momentem zwrotnym była utrata bramki, która postawiła PL w sytuacji "nic do stracenia" no i rzeczywiscie swoje zagrali. Druga połowa zaczęła sie jak pierwsza i tylko kwestią czasu był gol. Tyle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powerslave bywa ?? chyba zawsze, bo zawsze w d dostajemy do Anglii. Te gadki że wygramy hahah chyba że Anglicy by zachorowali na ptasią grypę i naszych inwalidów by nie zdąrzyli zaraić podczas meczu (nie obrażając inwalidów). Nasza reprezentacja poza Borucem na paraolimpiade (nie obrażając paraolimpijczyków którzy pewnie ich by skroili).

Edytowane przez Domik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ładnie. Zawsze tak jest. jak grają dobrze to coś się komuś nie podoba. Jak grają źle to jest jeszcze gorzej. Ludzie! Skoro nie podoba wam się gra naszej reprezentacji to idźcie i grajcie za nich!

A sam mecz... przegrali, ale dobrze że chociaż jedną bramke strzelili.

A popisał się jak zwykle Szpaku:

"Dobrze przechwycił... ale jednak się z tym nie zgodze" LOL

Szpaku! Jesteś moim idolem! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nie chce pisac a nie mowilem??

Chlopaki zobaczyli Angoli i zaczeli walic pod siebie a pozniej sie na tym slizgac.

Nie posiadamy techniki, schematow gry, o szybkosci i dokladnosci podan nie wspomne.

Gol strzelony z okazji. Dobrze ze padl.

Ale jak spojrzec na drugi gol Anglikow to chlopaki powinni sobie wbic do glow jak sie gra.

Caly mecz to dobra szkola dla naszych. Szkoda tylko ze nie wyciagna zadnych wnioskow.

Dalej sadzicie ze mamy takie szanse w MS skoro chlopaki boja postawic czola zawodnikom Angielskim mimo iz mecz byl o wejscie 1 badz 2 pozycji??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@El_gringo_dado dobre wiesz o co mi chodzi ?? Siatkarki dostały za mistrzostwo 300 tyś zł a Mila 300 tyś za mecz i (jak grał ??). Wolał bym dać Małyszowi Kuśnierewiczowi pieniądze niż tym paralitykom (San Marino Ci to mają drużynę i gol z ręki, Irlandia Pł też kłopoty). Koreańczycy niżsi od nas a wygrywali pojedynki na główkę :|. Położyć zasłonę milczenia. El_gringo_dado a kiedy oni dobrze grali bo nie pamiętam ?? Wielkie gwiazdy ;/.

@Johnatan ile już lat się uczą gry z anglią ?? Są beznadziejni i już.

Zaomniałem jaki rekalmodwaca(TPSA :D :D :D ) taki sam poziom (ale chyba TPSA ma wyższy jednak bo neo stworzyła w porównaniu do dostępu na 0202122 to postęp duży). Z tego wynika że powinni reklamować tesco lub biedronkę.

Edytowane przez Domik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powinni cześciej grać z mocniejszymi drużynami , grając z marnymi drużynami niczego się nie nauczą , powinni grać mecze towarzyskie z Francją , Włochami , Niemcami itd mam takie przeczucie, że gra Polaków bedzie tak wygladać na MŚ jak w dzisiejszym meczu z Anglią , sędzia też troche dał [gluteus maximus]

Edytowane przez sideband

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 meczyk calkiem calkiem

2 brawa dla boruca za piekna obrone naszej bramki

3 brakowalo zurawskiego i szymkowiaka

4 co tam wogole rasiak wyprawial???!!!no i kosowski czasami probowal udawac niewiem kogo tymi swoimi indywidualnymi akcjami(szczegolnie jak tracil pilke)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakos mnie to nie zdziwiło ze przegraliśmy, heh...jak tylko zaczeli grac wrzuciłem do opisu na gg Anglia vs PZPN (2:1).Jakiez było moje zaskoczenie jak przeczytałem dzisiaj wynik ... cóz. Miejmy na dzieję ze na MŚ "klątwa" opuści polskich piłkarzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi