bjkuba Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) Witam Ostatnio coś psuł mi sie wentylatorek na karcie graficznej obroty spadały <1000 czesto nawet do 100 :/ wiec postanowilem wrzucić nowy dałem nowy wszystko biega jak nalezy cos tam robie w windowsie jest ładnie temp 28-30 stopni ale jesli tylko włącze jaką kolwiek gre od razu temp leci masakrycznie w góre co sie nie działo na tamtym wetylatorze :/. Wie moze ktos co moze być powodem ? czy moze mi sie cos stać z kartą jak mam temperaturke 50-60 ? Edytowane 12 Października 2005 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Widocznie wentylator za malo wydajny. Ja proponuje kupic jakiegos wentylka 80x80 wrzucic go na 5V i tym chlodzic karte. Cicho wydajnie i nie drogo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Widocznie wentylator za malo wydajny. Ja proponuje kupic jakiegos wentylka 80x80 wrzucic go na 5V i tym chlodzic karte. Cicho wydajnie i nie drogo :) 1696715[/snapback] Okej ale jest taki problem ze taki 80x80 jest duzy bardzo a ja mam karte zabudowaną :/ Czy przy 50stopniach moze sie cos stać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Raczej nic nie powinno się dziać :) Jeśli chcesz chłodzonko dobre na karte to najlepiej coolerek od p4/athlon przerobić :wink: Chyba że chcesz coś z fabryki do pentagram powinien sprostać zadaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Ile moze kosztować wymiana w serwisie ? Bo juz nie mam siły sie z tym bawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 10 000zł na moje oko... Przejdz i sie zapytaj.. Skad mamy wiedziec ile zabiora - czy zedra z Ciebiem czy nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Trzeba było przesmarować stary wiatraczek i wyczyścić go powinien ruszyć jak nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...