Leszkon Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Witam, proszę o pomoc. Takie świetne głośniczki a subwoffer rytmicznie mi brzęczy jak tylko dam wiecej niż 1/4 mocy, dzwięk dochodzi z tyłu/dołu jego obudowy. Kartę dżwiękową mam zintegrowaną z płytą ASUS A8N-E (Realtek ALC850), i zastanawiam się czy to trefny zestaw mi się trafił czy też to wina karty? Z góry wielkie dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Karta to padaka, głosniki się marnują, jak masz pieniądze to kup coś lepszego, ostatnio Audigy2 OEM chodzą po ok 100zł. Co do "brzęczenia" to nie umiem sobie tego wyobrazić, na moich Z-2300 dudniało, ale po odpowiednim ustawieniu ów efekt zniknął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Mi nic nie brzeczy... Jakbys chcial wiedziec Glosnik nie jest umieszczony blisko tylu lecz blisko przodu (rozbierze sobei obudowe) (nic sie nie zepsuje ) i poszukaj czegos brzeczacego !!! Pikus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Co do karty to jak tylko bedzie kasa to o czymś pomyślę narazie przez wakacje tyrałem na te głośniki ;) Dlatego się pytałem bo jestem w kropce (.) Bo tak jak pisałem grają świetnie tylko bonusowo coś brzęczy (jakby jakiś luz na stykach czy coś ale nie wiem bo się nie znam) Dzięki za pomoc może coś porozkręcam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...