abe122 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Witam serdecznie Chciałbym przedstawić idee dotyczącą forum które prowadzę razem z Mardukiem(admin areny).Zaczęło się od 1 gry fpp(serious sam), zdecydowaliśmy się stworzyć forum dla klanu, jak się później okazało to był dobry pomysł, a co lepsze inne klany chciały być "hostowane".Forum jest w j.angielskim może dlatego, że większa rzesza anglojezycznych przyjaciół:) gra w tą grę.Poziom j.ang co niektórych pozostawiam wiele do życzenia(mój też:)) ale takie są początki.Forum istnieje od 3 miesięcy. Nie mamy zbyt dużej ilości userów(forum nie było nigdzie reklamowane - jeszcze). Mój pomysł to stworzenie czegoś w rodzaju mekki graczy - "playersi" również z innych gier, klany itp.Droga długa, a czasu co raz mniej:).Zachęcam do odwiedzania forum może z ciekawości, a może z zainteresowania tematyką gier. www.seriousarena.com pozdrawiam i zapraszam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 nie wiem czy to jest potrzebne.. klany róznych gier mają już swoje fora.. poco się przeprowadzac na inne? Po co mi przykądowo grającemu w UT wchodzić na forum gdzie prócz UT jest jeszcze q3, cs, ss i Bóg wie co jeszzce.. skoro tamte gry mnie nie interesują? prawde mówiąc to nie wchodze nawet na forum o UT :D.. ale mój brat owszem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...