Skocz do zawartości
abe122

Forum Skupiające Graczy Z Całego Świata

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Chciałbym przedstawić idee dotyczącą forum które prowadzę razem z Mardukiem(admin areny).Zaczęło się od 1 gry fpp(serious sam), zdecydowaliśmy się stworzyć forum dla klanu, jak się później okazało to był dobry pomysł, a co lepsze inne klany chciały być "hostowane".Forum jest w j.angielskim może dlatego, że większa rzesza anglojezycznych przyjaciół:) gra w tą grę.Poziom j.ang co niektórych pozostawiam wiele do życzenia(mój też:)) ale takie są początki.Forum istnieje od 3 miesięcy.

Nie mamy zbyt dużej ilości userów(forum nie było nigdzie reklamowane - jeszcze).

Mój pomysł to stworzenie czegoś w rodzaju mekki graczy - "playersi" również z innych gier, klany itp.Droga długa, a czasu co raz mniej:).Zachęcam do odwiedzania forum może z ciekawości, a może z zainteresowania tematyką gier.

www.seriousarena.com

pozdrawiam i zapraszam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy to jest potrzebne.. klany róznych gier mają już swoje fora.. poco się przeprowadzac na inne? Po co mi przykądowo grającemu w UT wchodzić na forum gdzie prócz UT jest jeszcze q3, cs, ss i Bóg wie co jeszzce.. skoro tamte gry mnie nie interesują?

prawde mówiąc to nie wchodze nawet na forum o UT :D.. ale mój brat owszem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi