poca Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Nie wiem czy tutaj mam pisać czy w innym dziale... jednak napisze tutaj ;] Mam Minolte Dimage Z3 i ten biedny kabel usb... Po podłączeniu cyfrak + usb + pc, ten ostatni nie wykrywa w ogóle aparatu. W czym problem? Sterowników do usb nie mam, ale przecież to XP ... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 A przełączyłeś aparat w tryb przeglądania zdjęć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Jak podłączasz aparat do kompa, to nie musisz zmieniać na tryb przeglądania djęć. Ja moją normalnie zapinam i działa. Może jednak masz coś z aparatem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Z tego co wiem to czasem tak bywa w aparatach firmy Minolta. Jak masz gware to oddaj go do serwisu. Nie sadze abys cokolwiek z tym zrobil sam. Mialem ostatnio podobny probelm i moj Fuji s5500 tez wyladowal w serwisie. Tez cos sie z USB skopalo kabelek dziala a aparat nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...