Darth_Reaven Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 sprawa wyglada tak ... mam dysk 160gb i jest podzielone na 4 partycje ... daje moj komputer i jest jedna partycja tylko (z windowsem) co jest kur ? lol probuej wejsc poprzez cmd ... nie ma takiej partycji lol... instalator systemu widzi te partycje ... easy recovery widzi te partycje, file recovery tez ... co jest dolicha ? winda nie widzi tego ? lol odzyskac sie nie da bo przeciez jest lol a winda nie widzi ... ludzie pomozice bo nie wiem co z tym zrobic ... mam drugi dysk i chcailbym przeniesc te partycje a tu [gluteus maximus] ... albo chociaz odzyskac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Prawdopodobnie zostały ukryte: a) z poziomu Windows (np TweakUI - ukryte litery dysku) b) z poziomu programu diagnostycznego (np partition magic - zamazana w tablicy partycji) Zobacz, czy menedżer dysków je widzi. Jeśli widzi, to sprawdź czy mają przypisane litery. Jeśli nie, to przypisz. Jeśli mają, to spróbuj zmienić na inne. Menedżera dysków znajdziesz przez: prawy przycisk myszy na Mój komputer, Zarządzaj i gdy załaduje się okienko, to menedżer jest gdzieś na dole drzewka widocznego po lewej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) spróbuj także Txeak XP Pro 3 tam jest opcja ukrywania i pokazywania partycji. ewentualnie weź speed XP i włącz obsługe dysków powyżej iluś tam GB - terazx dokładnie nie pamiętam ilu. ewentualnie zaistaluj Total Commander PowerPack 1,53 - on widzi naweet ukryte partycje Edytowane 12 Października 2005 przez konnik_tl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...