Gość CuBa Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 co sadzicie na temat monitorow HP, ponieważ nie miałem żadnej styczności z tymi monitorami i jeszcze jedno pytanko co znaczy ze ekran jest "tradycyjny FST" pytam bo moge kupic po okazyjnej cenie model HP S9500tutaj specyfikacje modelu. Prosze o jakiekolwiek rady ponieważ szukam dobrego monitora 19' do 300 zł może być nawet używany i jestem zainteresowany tą ofertą ale nie posiadam żadnych praktycznych i doświadczeniowych informacji na temat jak się sprawuje i czy obraz na nim wyświetlany jest rzeczywiście bardzo dobry. Z góry dzięki za każdą pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 FST (Flat Square Tube) - powierzchnia ekranu ma jednak krzywiznę, a rogi są prostokątne. Szkło kineskopu z reguły jest przyciemnione, a kontrast poprawia się poprzez umieszczenie grafitu między poszczególnymi punktami ekranu. Zwracaj uwagę na rozmiar plamki i odświeżanie i pasmo przenoszenia. I najlepiej zobaczyć samemu monitor w działaniu. Bo dane producenta jedno a real to co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ja bym go nie kupił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...