Skocz do zawartości
ed hunter

Catalyst 5.10 Na Wolności :)

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba jednak lepiej zostac przy Xg Warcats 5.9 Xt  :-P

1697993[/snapback]

sorki za OT

Wlasnie dzis zainstalowalem XG WarCats 5.9 XT i.... nie widze przyrostu fps :| na dodatek zrobilem test w AquaMark3 i wynik byl gorszy o ponad 1k :(

W Twoim przypadku myślę że tak...gorzej u mnie.

1698120[/snapback]

Oplaca sie w ogole instalowac te caty do np 9550?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w 3D marku 03 jest około 30 pkt mniej niz na Catalystach 5.9 ale z tymi Warcatsami jest chyba tak jak z Omegami mniej pkt w Smarkach wiecej fps w grach. U mnie najlepiej gry chodzą na Warcatsach 5.9 XT i Omegach jak masz problemy z Warcatsami to zainstaluj najnowsze Omegi.

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od wczoraj siedze na 5.10 i nie mam z nimi problemow, nawet jestem milo zaskoczony bo jest lekki przyrost fps w grach (b&w2. IL-2 sturmovik ;]) a i wynik w AquaMark3 podskoczył :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm jak wy instalujecie nowe stery ?

Moglby ktos mi opisac jaka jest najlepsza metoda ?  Z gory dzieki za odpowiedz

1701721[/snapback]

W sumie sprowadza sie to do tego:

Usuwanie sterow i panelu sterowania z poziomu dodaj/usun programy

Pozeniej Drivercleaner PRO do wyczyszczenia wszystkich plikow i rejestrow

Instalowanie nowych sterow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy oplaca mi sie te stery instalowac do mojego Radka 9600 mam wgrane jakies stare catalys jeszcze ta seria 4,XX. Bo jak Miesiac temu mialem wgrane najnowsze Omegi to Doom3 mi sie tak przycinal ze grac sie nie dalo a na tych starych dzila dobrze. Wiec nie wiem czy oplaca mi sie instalowac te najnowsze catalys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do Radka 9600 Pro dobre beda te Warcatsy 5.9 Xt czy lepiej zainstalowac jakies starcze sterowniki?? Co o tym sądzicie

1702846[/snapback]

Te Warcasty 5.9 beda dobre

1703117[/snapback]

Ja powiem tak, najpierw dosc dlugo siedziałem na cat 5.3 (jak dla mnie najlepsze do mojej grafy) i 5.4. Ostatnio (o czym juz pisalem) zainstalowalem XG WarCats 5.9 XT i w moim przypadku byl dosc znaczny spadek wydajnosci, a teraz jade na 5.10 i sa ok ;]

Jednym slowem kazdy powinien sobie sam poprzez testy poszukac najlepszych sterow do swojej grafy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi