ed hunter Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 właśnie ściągam i zobaczymy co nowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 troche dziwne ale te stery nie obsługują nowych graf z serii x1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed hunter Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 zainstalowałem i puściłem 3dmmar05 i jest lepiej (jeżeli chodzi o wynik)w porównaniu do oryginalnych 5.9 i innych na nich opartych, na moim p4 1.6a 512 ram 9700 pro mam 2159 pkt. zobaczymy jak będzie w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 No to czas na testy. Dużo więcej niż te ok 7k w 3dm2k5 jednak już bym się po mojej vga nie spodziewał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 jestem ciekaw jak na innych kartach tez da sie to odczuc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Na mojej jaka jest X800XL niestety ale te Catalysty sie nie sprawuja wszedzie zauwazalne straty pkt. i FPS w grach. Poczekam na nowe X-treamy G :) Edytowane 13 Października 2005 przez Kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Chyba jednak lepiej zostac przy Xg Warcats 5.9 Xt :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 jestem ciekaw jak na innych kartach tez da sie to odczuc ... 1697578[/snapback] W Twoim przypadku myślę że tak...gorzej u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Chyba jednak lepiej zostac przy Xg Warcats 5.9 Xt :-P 1697993[/snapback] sorki za OT Wlasnie dzis zainstalowalem XG WarCats 5.9 XT i.... nie widze przyrostu fps :| na dodatek zrobilem test w AquaMark3 i wynik byl gorszy o ponad 1k :( W Twoim przypadku myślę że tak...gorzej u mnie. 1698120[/snapback] Oplaca sie w ogole instalowac te caty do np 9550? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) U mnie w 3D marku 03 jest około 30 pkt mniej niz na Catalystach 5.9 ale z tymi Warcatsami jest chyba tak jak z Omegami mniej pkt w Smarkach wiecej fps w grach. U mnie najlepiej gry chodzą na Warcatsach 5.9 XT i Omegach jak masz problemy z Warcatsami to zainstaluj najnowsze Omegi. Edytowane 13 Października 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Czy ktos, kto ma R9800pro jest juz zaprawionym uzytkowinikiem tego radka zeby konkretnie mi odpowiedziec ktore z sterownikow najlepiej sprawuja sie w grach? (3dmarki do lamusa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Od wczoraj siedze na 5.10 i nie mam z nimi problemow, nawet jestem milo zaskoczony bo jest lekki przyrost fps w grach (b&w2. IL-2 sturmovik ;]) a i wynik w AquaMark3 podskoczył :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 no właśnie. Jak myślicie, opłaca się na 9600Pro instalować 5.10 czy lepiej jakieś starsze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Czy ja wiem... może lepiej jakies Omegi lub Warcatsy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 hmm jak wy instalujecie nowe stery ? Moglby ktos mi opisac jaka jest najlepsza metoda ? Z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 hmm jak wy instalujecie nowe stery ? Moglby ktos mi opisac jaka jest najlepsza metoda ? Z gory dzieki za odpowiedz 1701721[/snapback] W sumie sprowadza sie to do tego: Usuwanie sterow i panelu sterowania z poziomu dodaj/usun programy Pozeniej Drivercleaner PRO do wyczyszczenia wszystkich plikow i rejestrow Instalowanie nowych sterow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Nie wiem czy oplaca mi sie te stery instalowac do mojego Radka 9600 mam wgrane jakies stare catalys jeszcze ta seria 4,XX. Bo jak Miesiac temu mialem wgrane najnowsze Omegi to Doom3 mi sie tak przycinal ze grac sie nie dalo a na tych starych dzila dobrze. Wiec nie wiem czy oplaca mi sie instalowac te najnowsze catalys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) A do Radka 9600 Pro dobre beda te Warcatsy 5.9 Xt czy lepiej zainstalowac jakies starcze sterowniki?? Co o tym sądzicie Edytowane 16 Października 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Te Warcasty 5.9 beda dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 A do Radka 9600 Pro dobre beda te Warcatsy 5.9 Xt czy lepiej zainstalowac jakies starcze sterowniki?? Co o tym sądzicie 1702846[/snapback] Te Warcasty 5.9 beda dobre 1703117[/snapback] Ja powiem tak, najpierw dosc dlugo siedziałem na cat 5.3 (jak dla mnie najlepsze do mojej grafy) i 5.4. Ostatnio (o czym juz pisalem) zainstalowalem XG WarCats 5.9 XT i w moim przypadku byl dosc znaczny spadek wydajnosci, a teraz jade na 5.10 i sa ok ;] Jednym slowem kazdy powinien sobie sam poprzez testy poszukac najlepszych sterow do swojej grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...