ryperos Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Chciałbym kupic sobie telefon mam na to 380zł!!zastanawiam się nad sony ericssonem t630 lub k300i lub coś innego!! doradzcie mi co wybrac. z góry dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 nokia 6310i i po krzyku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz342 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Jak najbardziej se k300i , wspaniały telefon (sam mam) , a t630 to dla mnie już lekki przeżytek swoje już wypracował :D . W k300 masz wieksze pole manewru tzn. troche wiecej bajerów w postaci kamerki, dzwonków mp3, aparatu z wiekszym zoomem.W nim masz az , a moze tylko 12mb na te bajery w t630 2mb .Zresztą trzeba samemu zadecydowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_Gdańsk Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ale t630 ma zdecydowanie lepszy wysw. i design, przynajmniej wedlug mnie, a czy ktos bedzie sie bawil ta kamerka, ktora i tak jest slaba, to juz kwestia uzytkownika i jeszcze jedno t630- bluetooth! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Poszukaj, może Motorolę C975 znajdziesz za taką kasę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...