Gość cater Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) ??? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez cater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 U mnie jest tak,że muszę zainstalować najpierw stery Asusa z płytki te podstawowe,a potem na to instaluję Omegi najnowsze.Wszystko śmiga pięknie od ponad 2 miesięcy.Pozdrawiam użytkowników Asusa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Mick1 - Szczesliwy posiadacz A3520GB na sterownikach Omegi instalowanych bez orginalnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cater Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) ??? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez cater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cater Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) ??? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez cater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias2002 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Hej Ludki. Nigdzie nie mogę wyczytać jak wejsć do Setup-u w lapciaku Asus A3VC. Może mi ktoś powiedzieć jak tego dokonać :) Chcę założyc hasło uaktywniające się przy włączaniu lapka. Z Poważaniem: Macias Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanek Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Hej Ludki. Nigdzie nie mogę wyczytać jak wejsć do Setup-u w lapciaku Asus A3VC. Może mi ktoś powiedzieć jak tego dokonać :) Chcę założyc hasło uaktywniające się przy włączaniu lapka. Z Poważaniem: Macias nacisnij f2 przy bootowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotixel Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Mick1 - Szczesliwy posiadacz A3520GB na sterownikach Omegi instalowanych bez orginalnych. Hmm mozesz rzucic jakimis resultami z 3D Markow? Porownywales OMEGI i drivery ASUSA? U mnie na OMEGA'ch X700 jest duuuuuzo wolniejszy i osiaga znacznie mniej niz na driverach od ASUS'a. Moje wyniki 3D Mark i linki w sygneturce (z oc i bez na sterach od producenta lapka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...