spy8 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 co jakiś czas różnie pojawia mi się okno "RTL" z jakims takim błedem "unable to start driver for HPZipm12.exe" i mozna tylko naciś OK co to jest i jak to skasowac jest to bardzo denerwujące przez cały dzien nawet i ze 20-30 razy potrafi się pojawić Za pomoc wielkie dzięki. Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 To jest powiązane z drukarką [; soft firmy hp. Jak nie masz drukarki poszukaj programu na dysku [; opcja szuka i nazwa hpzipm12. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy8 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 chłopie nie ucz ojca dzieci robic że tak powiem to że mi się wyświatla z powodu jakiegoś błedu starowników HP bądź programu to wiem, mam drukarke HP a przeinstalowanie sterowników a nawet całego systemu nic nie daje za jakiś czas znowu się pojawia a chodziło mi bardziej o to czy ktoś takie coś miał i w jaki sposób się tego denerwującego pozbyć , i co to wogule jest za bład, z czym jest związany a nie powiązany :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Jak instalowałeś drivery z płytki to spróbuj je jeszcze ściągnąć z oficjalnej strony hp i zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy8 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ściągałem stery tez z netu to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...