byru Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Witam, Posiadam słuchawki bezprzewodowe PHILIPS z ktorymi od nowosci byly 2 akumulatorki AAA NI-CD. Jednakze uzywalem ich (akumulatorki) takze do innych celow (niestety) i teraz sluchawki nie wlaczaja sie z nimi - musialem je nierownomiernie rozladowac czy cos. Pytanie brzmi, czy jesli zakupie inne akumulatorki AAA NI-CD (np forever, o wiekszej pojemnosci - 300 zamiast 220) to czy sluchawki beda dzialac normalnie, czy nic sie nie zepsuje? - w instrukcji do sluchawek pisze ze zalecane sa bateryjki firmy PHILIPS (oczywiscie...). Czy takie inne akumulatorki bede mogl ladowac w oryginalnej ladowarce dolaczonej do sluchawek - sluzy takze jako baza). Prosze o szybka odpowiedz i pozdrawiam. Edytowane 13 Października 2005 przez byru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka2 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Można spokojnie kupować Jeśli kupisz aaa ni-cd to na pewno nic sie nie stanie, ladować też bedzie można. A co do zwiekszonej pojemności - im wieksza tym lepiej ( powinny trzymać dłużej ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 czy wie ktos cos o sluchawkach PHILIPS HC8349? Konkretnie chodzi mi o ich wielkosc i wygode uzytkowania, bo mam hc 200 i po prostu nie moge w nich siedziec. Uciskaja mi na uszy i po paru minutach uszy az pieką :\ moze ktos jest w stanie polecic jakies inne bezprzewodowe, tanie sluchawki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...