Dijkstra Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Pytanie może lamerskie, ale nie rzuciły mi się linki na stronie niewidy w oczy, a tak jej nie lubie, że przeglądać mi się jej nie chce. Mają jakiś ftp, albo nie wiem, bo potrzebuje , bo za radą kilku osób z tego (nie, z tego o podkręcaniu) forum rezygnuje z nowych, bo same z nimi kłopoty przy mojej grafie. Pod win98 z tych co mam 30.82 jako jedyne przechodzi 3D smarka w defaultowych, w innych tylko na software T&L; mają w smarku gorszą wydajność, ale ta mierzona FPS w quake jest lepsza, a ja tylko w Q3A grywam ostatnio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Witam. Dział Downloads/Referencyjne na str.: www.nvidia.com.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Ja zawsze korzystam ze strony pc.komnata.pl Tam sa wszystkie detonatory jakie kiedykolwiek wyszly. A najnowsze zawsze sa z opoznieniem niewielkim lub nawet zadnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 www.nvidia.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Dziękuje pięknie. Właśnie zasysam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...