H0R Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 W poniedziałek kupuje monitor, zamówiłem już w sklepie- był dostepny. Widziałem ten monitor na wystawie, no wiecie wchodzisz do sklepu i tam stoi monitor. Był on tam odkąd pamietam i cały czas włączony. Problem - boję się że będą mi go chcieli zapakować. Więc pytam się, czy monitor psuje się od takiego ciągłego 12-godzinnego na dobę bycia włączonym? może nie psuje, ale pogarsza? Czy mają prawo mi go zapakować? W końcu to tak jakby używany. Nie mówie że to duży problem, po prostu go nie kupie jak tak zrobią, :-P A może wcale nie mają takich zamiarów :-P . Trochę dziwny wątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 E przeciez taki monitory z wystawysprzedaje sie poduze nizszej cenie. Pozatym jesli monitor stal troche czasu na polce to odrazu bedzie to widac... Brudna obudowa, kurz itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H0R Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ok, :) a więc niech tylko sprobują! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...