meetalica Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam wszystkich jestem posiadaczem plyty glownej Abit NF7-S2G i mam pytanie dotyczace konrolera Sata zamontowanego na tej plycie a dokladnie o jego prace.Juz wyjasniam o co mi chodzi kupilem niedawno dysk 160gb Seagata na Sata podpiolem ustawilem w biosie wszystko tak jak ma byc zformatowalem go i wszystko gra zainstalowalem winde i wszystko jest oki. Tylko mam maly problem nie wiem czy jest to normalne ale podczas uruchamiania kompa jak juz mi zniknie napis o znalezienu dysku Raid i pojawia sie logo windy xp to nastepuje 30sek zwis kompa nic sie nie dzieje po uplywie tego czasu uruchamia mi sie dalej winda i wszystko jest oki. I tu mam pytanie czy to jest normalne ze tak musze czekac ? Dodam jeszcze ze sterowniki mam orginalne dolaczone do plyty a windowsie nic nie mieszalem bo podczas samej instalacji jak zaladuje juz 100% plikow potrzebnych do instalacji windowsa to nastepuje restart kompa i juz uruchamia sie sam windows z dysku i nastepuje kontynuacjia instalacji i to juz mialem wlasnie po ponownym restracie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Masz przyklejony temat o tej płycie :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meetalica Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Masz przyklejony temat o tej płycie :blurp: 1698223[/snapback] Nie przyklejony tylko pisalem w innym dziale bo mysle ze to jest sprawa z moja plyta ale ktos stwierdzil ze tu sie nie porusz takiego tematu wiec napisalem tutaj z moim problemem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...