Andluk Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam Zakupilem monitor LCD 17" LG 1730, Podlaczylem pod swiezy komp bez systemu i wszystko ok, wyskoczyly mi na ekranie testety podzespolow, wszedlem do biosa, jednym slowem Ok. Zainstalowalem Windows XP i zrobil sie duzy problem. Teraz jak restaruje kompa to na monitorze wywala mi komunikat OUT OF Range i przez to nie wyswietla mi niczego az do momentu kiedy uruchomi sie windows. Jezeli ktos wie co z tym zrobic to bardzo prosze o rade bo przez ten problem nie moge nawet do biosa wejsc zeby poustawiac to i owo. Z gory dzieki za liczne odpowiedzi. Pozdro dla wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Podczas ładowania windy parametry obrazu to 640x480 60 Hz - możliwe że twój monitor nie jest w stanie wyświetlać obrazu o takich parametrach. ps. usuń kopię tego wątku bo założyłeś go dwa razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam Zakupilem monitor LCD 17" LG 1730, Pozdro dla wszystkich 1698021[/snapback] Mam ten sam monitor(model) i nic takiego nie zauwazyłem, więc wydaje mi sie że nie jest to wina monitora, ale karty graficznej. Ustaw 60hz odświeżanie jeśli jest to model z DVI, to spróbuj podłączyc tym drugim kablem d-sub. Juz gdzieś tu na forum czytałem o tego typu problemie.Użyj przycisku szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Andluk a masz może podłączony telewizor do karty graficznej? Bo to może być przyczyną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garos Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Mam ten sam problem z moim LG1730S wyskakuje ze jest poza zasiegiem. Probowalem zmieniac rozne ustawienia i nic. Jak to naprawic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garos Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Miałwm ten sam problem ale udalo mi sie naprawic. Wina lezy w karcie graficznej. Ja mam gigabyta 9550@9600 zmienilem bios karty ponownie na ten standardowy i wszystko jest ok. Po wgraniu ponownie biosu podkreconego jest ok i wszystko dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...