Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Ostatnimi czasy borykam sie z takim problemem : Otoz nadszedł najwyzszy czas aby przeskoczyc z archaicznego AC'97 na cos bardziej wymyslnego jak np Audigy 2 zeby nacieszyc moje biedne uszy. Problem jednak polega na tym ze nie wiem który model wybrac i jakie są podstawowe róznice miedzy nimi? Poki co zastanawiam sie nad Audigy 2 lub Audigy 2 value. Co o tym sądzicie i co byscie na moim miejscu wybrali ? Karta mialaby obslozyc moj zestaw 5.1 Logitech x-530. :D Z góry THX ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wybrałbym A2 OEM, bo najtańsza.

A2 V ma 7.1 i nieco nowszy chipset.

A2 OEM ma 6.1, złacza do midi, joysticka, zewnętrznego panela, CD, FireWire, chyba mniej szumów przy nagrywaniu. Starszy chipset ale kompatybilny z wszelkimi modyfikowanymi driverami i kX.

Poza tym to całkiem to samo. Takie same przetworniki, wzmacniacze itp. Te same możliwości przetwarzania dzwięku i wspomagania gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłbym wdzieczny jeszcze jakby mi ktos dał namiar na dobry i taaaani sklep z tego typu rzeczami w Warszawie.. Chcialbym osobiscie nabyc ten wynalazek, nie tru allegro i takie tam :) jeszcze raz dzieki i pzdr

1704214[/snapback]

Ja polecam http://www.znak.pl Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam 1704768[/snapback]

http://www.znak.pl/index.php?cid=327&scid=1331

Epox (nie polecamy, nie sprzedajmy)     

Ze względu na dużą awaryjność płyt Epox zaprzestaliśmy ich sprzedaży. Nasze wyliczenia oparte na stosunku sprzedanych płyt do ilości awarii dowodzą, że płyty Epox są kilkukrotnie bardziej awaryjne od płyt np.. Gigabyte na których w chwili obecnej opieramy montaż komputerów. Do tego ceny płyt Epox są na podobnym poziomie co ceny płyt Gigabyte czy Microstara. Jak wiadomo płyta główna jest kluczowym elementem każdego komputera i jej wymiana czy usterka powoduje zawsze największe kłopoty, dlatego też postanowiliśmy usunąc płyty Epox z naszej oferty. Piotr Doliński

co na to maniacy OC i Epox'a ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi