miechoo Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Ostatnimi czasy borykam sie z takim problemem : Otoz nadszedł najwyzszy czas aby przeskoczyc z archaicznego AC'97 na cos bardziej wymyslnego jak np Audigy 2 zeby nacieszyc moje biedne uszy. Problem jednak polega na tym ze nie wiem który model wybrac i jakie są podstawowe róznice miedzy nimi? Poki co zastanawiam sie nad Audigy 2 lub Audigy 2 value. Co o tym sądzicie i co byscie na moim miejscu wybrali ? Karta mialaby obslozyc moj zestaw 5.1 Logitech x-530. :D Z góry THX ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Myślę że ten temat Ci pomoże Audigy 2 vrs Audigy 2ZS Audigy 2 oem i ten SB X-fi Edytowane 13 Października 2005 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miechoo Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 No troszke czytania było. Jednakze nie biore pod uwage a2zs gdyz na dzien dzisiejszy cenowo wybiega on poza moje mozliwosc. Chcialbym tylko prosic o zdanie : A2 czy A2V i dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 A2, bo to to samo co A2V tyle że tańsza o 50zł i z firewire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Ja wybrałbym A2 OEM, bo najtańsza. A2 V ma 7.1 i nieco nowszy chipset. A2 OEM ma 6.1, złacza do midi, joysticka, zewnętrznego panela, CD, FireWire, chyba mniej szumów przy nagrywaniu. Starszy chipset ale kompatybilny z wszelkimi modyfikowanymi driverami i kX. Poza tym to całkiem to samo. Takie same przetworniki, wzmacniacze itp. Te same możliwości przetwarzania dzwięku i wspomagania gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miechoo Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 dzieki panowie.. co ja bym bez was zrobil :) wybralem A2 0EM. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miechoo Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Byłbym wdzieczny jeszcze jakby mi ktos dał namiar na dobry i taaaani sklep z tego typu rzeczami w Warszawie.. Chcialbym osobiscie nabyc ten wynalazek, nie tru allegro i takie tam :) jeszcze raz dzieki i pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ja kupilem A2 OEM w proline.pl - zamowilem w srode poznym wieczorem, a w piatek o 12. juz byl u mnie kurier z paczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Byłbym wdzieczny jeszcze jakby mi ktos dał namiar na dobry i taaaani sklep z tego typu rzeczami w Warszawie.. Chcialbym osobiscie nabyc ten wynalazek, nie tru allegro i takie tam :) jeszcze raz dzieki i pzdr 1704214[/snapback] Ja polecam http://www.znak.pl Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miechoo Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 w znaku nie znalazlem :) ale z tego co widze niezly sklep :) udalo sie w proline :) i ponoc to bardzo dobrze.. eće ras dzieki panowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ja polecam 1704768[/snapback] http://www.znak.pl/index.php?cid=327&scid=1331 Epox (nie polecamy, nie sprzedajmy) Ze względu na dużą awaryjność płyt Epox zaprzestaliśmy ich sprzedaży. Nasze wyliczenia oparte na stosunku sprzedanych płyt do ilości awarii dowodzą, że płyty Epox są kilkukrotnie bardziej awaryjne od płyt np.. Gigabyte na których w chwili obecnej opieramy montaż komputerów. Do tego ceny płyt Epox są na podobnym poziomie co ceny płyt Gigabyte czy Microstara. Jak wiadomo płyta główna jest kluczowym elementem każdego komputera i jej wymiana czy usterka powoduje zawsze największe kłopoty, dlatego też postanowiliśmy usunąc płyty Epox z naszej oferty. Piotr Doliński co na to maniacy OC i Epox'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 co na to maniacy OC i Epox'a ? 1706072[/snapback] IMHO pic na wode i fotomontaz. Z jakiegos powodu nie maja epoxa w ofercie i trzeba cos wymyslec zeby zatrzymac klientow ktorzy upatrzyli sobie plyte tej wlasnie marki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...