Gość BarTweak Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Komp poprosze na A64 3000+ OEM bo kupie AC Freezer 64, glownie to pisze po to zeby ustalic jaka plyte glowna, aha i poprosze zeby wszystko bylo z jednego sklepu komputerowego tylko jakiegos taniego! :cry: SAMA JEDNOSTKA Z KLAWISZAMI I MYSZĄ BEZPRZEWODOWĄ, OPTYCZNA. Edytowane 13 Października 2005 przez BarTweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Komp poprosze na A64 3000+ OEM bo kupie AC Freezer 64, glownie to pisze po to zeby ustalic jaka plyte glowna, aha i poprosze zeby wszystko bylo z jednego sklepu komputerowego tylko jakiegos taniego! :cry: SAMA JEDNOSTKA Z KLAWISZAMI I MYSZĄ BEZPRZEWODOWĄ, OPTYCZNA. 1698047[/snapback] hehe fajnie to napisałeś, brzmi jakbyś chciał dostać kompa na A64 :D :D Zerknij na apollo.pl i tam jest konfigurator. Wybierz co chcesz i napisz na forum a my doradzimy czy jest to dobre czy coś zmienić :D :D Edytowane 13 Października 2005 przez SABUR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Procesor: Sempron 2800+ 64-bit OEM/BULK [274zł] Wentylator: Pentagram Freezone Q-80 AlCu [56zł] Płyta główna: Gigabyte GA-K8VT890 [276zł] Pamięć RAM: GoodRAM CL2.5 2x512MB [401zł] Dysk twardy: Samsung 160GB; 8MB L2; SATA 2; NCQ [244zł] Nagrywarka DVD: BenQ DW 1640 [179zł] Karta graficzna: Radeon X800GTO 256MB 256-Bit [759zł] Obudowa: ZOBACZ TE [do 120zł] Klawiatura: Labtec Ultra Flat [47 zł] Myszka: A4-Tech SWOP-80 [41 zł] SUMA: 2467 zł (przy założeniu że obudowa będzie kosztować 120 zł) //edycja// Wiem, że chciałeś inny procek i chłodzenie, ale musiałoby to być kosztem np. karty graficznej czy RAM-u. A przecież ich rola jest ważniejsza niż procesora. Po drugie wiem... Chciałeś z jednego sklepu - mogę polecić ci rozejrzeć się w Apollo, PTR/Sferis lub Ateneum. Ja podałem linki do takich sklepów, jakie podsunęło mi Google :P Aha - sprawa myszki i klawierki. Są to niby błache rzeczy, ale podane przeze mnie są chyba najlepsze w swojej klasie cenowej (sam mam zamiar kupić taki komplecik). Ale nic nie stoi na przeszkodzie, a by kupić cokolwiek innego. Edytowane 13 Października 2005 przez Venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) Hehe thx za fatygę, niestety to nie komp dla mnie bo dla mnie tylko DFi sie liczy: Procesor AMD ATHLON 64 3000+ OEM / S- 939 Płyta główna ASUS A8N-E - nForce4 Ultra, SATA, PCI-E, S-939 (napiszcie co sadzicie o niej) Nagrywarka LG GSA-4163B - 16x DVD.RW DL OEM (czarna) Karta PCIex GIGABYTE GF 6600 128 MB - GV-NX66128DP - OEM (coś kosztem czegoś, napiszcie mi co sądzicie o tej karcie) Pamięć DDR 512 MB / 400 HYNIX (Chyba wezme mu kingostona 1x 512 bo potem sobie latwiej dokupi) Dysk SAMSUNG 160GB, 8MB, SATA-2, NCQ - HD160JJ Klawiatura A4Tech KBS-2348RP - radiowa + mysz optyczna Obudowa MODECOM 107 STEP - bez zasilacza czarna Zasilacz MODECOM FEEL - 350W(wszystko mialo byc w jednym sklepie stad taki, a nie inny zasilacz, napiszcie cos o nim) Wentylator PENTAGRAM Freezone QVC-100 AlCU+ (Czy on wystarczy?!) kurier za pobraniem 26 zl RAZEM : 2392 zl Ja apollo.pl podziekuje bo maja na stronie wszystko, a w zasadzie na sklepie nic, myszke i klawisze gosc chcial bezprzewodowe (odgapil ode mnie) :D :cry: Edytowane 14 Października 2005 przez BarTweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 No zestaw bardzo dobry, ale jak już powiedziałem, lepiej kup dobrą kartę graficzną, a słabszy procek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Czuje, ze lepiej zainwestowac w Venice bo on takim zapalonym graczem nie jest, do Q3 i UT to w zupełności wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 W takim razie lepszy procek będzie bardziej na miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...