Skocz do zawartości
Gość BarTweak

Komputer Do 2500 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Komp poprosze na A64 3000+ OEM bo kupie AC Freezer 64, glownie to pisze po to zeby ustalic jaka plyte glowna, aha i poprosze zeby wszystko bylo z jednego sklepu komputerowego tylko jakiegos taniego! :cry:

SAMA JEDNOSTKA Z KLAWISZAMI I MYSZĄ BEZPRZEWODOWĄ, OPTYCZNA.

Edytowane przez BarTweak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komp poprosze na A64 3000+ OEM bo kupie AC Freezer 64, glownie to pisze po to zeby ustalic jaka plyte glowna, aha i poprosze zeby wszystko bylo z jednego sklepu komputerowego tylko jakiegos taniego! :cry:

SAMA JEDNOSTKA Z KLAWISZAMI I MYSZĄ BEZPRZEWODOWĄ, OPTYCZNA.

1698047[/snapback]

hehe fajnie to napisałeś, brzmi jakbyś chciał dostać kompa na A64 :D :D Zerknij na apollo.pl i tam jest konfigurator. Wybierz co chcesz i napisz na forum a my doradzimy czy jest to dobre czy coś zmienić :D :D

Edytowane przez SABUR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procesor: Sempron 2800+ 64-bit OEM/BULK [274zł]

Wentylator: Pentagram Freezone Q-80 AlCu [56zł]

Płyta główna: Gigabyte GA-K8VT890 [276zł]

Pamięć RAM: GoodRAM CL2.5 2x512MB [401zł]

Dysk twardy: Samsung 160GB; 8MB L2; SATA 2; NCQ [244zł]

Nagrywarka DVD: BenQ DW 1640 [179zł]

Karta graficzna: Radeon X800GTO 256MB 256-Bit [759zł]

Obudowa: ZOBACZ TE [do 120zł]

Klawiatura: Labtec Ultra Flat [47 zł]

Myszka: A4-Tech SWOP-80 [41 zł]

SUMA: 2467 zł (przy założeniu że obudowa będzie kosztować 120 zł)

//edycja//

Wiem, że chciałeś inny procek i chłodzenie, ale musiałoby to być kosztem np. karty graficznej czy RAM-u. A przecież ich rola jest ważniejsza niż procesora.

Po drugie wiem... Chciałeś z jednego sklepu - mogę polecić ci rozejrzeć się w Apollo, PTR/Sferis lub Ateneum. Ja podałem linki do takich sklepów, jakie podsunęło mi Google :P

Aha - sprawa myszki i klawierki. Są to niby błache rzeczy, ale podane przeze mnie są chyba najlepsze w swojej klasie cenowej (sam mam zamiar kupić taki komplecik). Ale nic nie stoi na przeszkodzie, a by kupić cokolwiek innego.

Edytowane przez Venice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe thx za fatygę, niestety to nie komp dla mnie bo dla mnie tylko DFi sie liczy:

Procesor AMD ATHLON 64 3000+ OEM / S- 939

Płyta główna ASUS A8N-E - nForce4 Ultra, SATA, PCI-E, S-939 (napiszcie co sadzicie o niej)

Nagrywarka LG GSA-4163B - 16x DVD.RW DL OEM (czarna)

Karta PCIex GIGABYTE GF 6600 128 MB - GV-NX66128DP - OEM (coś kosztem czegoś, napiszcie mi co sądzicie o tej karcie)

Pamięć DDR 512 MB / 400 HYNIX (Chyba wezme mu kingostona 1x 512 bo potem sobie latwiej dokupi)

Dysk SAMSUNG 160GB, 8MB, SATA-2, NCQ - HD160JJ

Klawiatura A4Tech KBS-2348RP - radiowa + mysz optyczna

Obudowa MODECOM 107 STEP - bez zasilacza czarna

Zasilacz MODECOM FEEL - 350W(wszystko mialo byc w jednym sklepie stad taki, a nie inny zasilacz, napiszcie cos o nim)

Wentylator PENTAGRAM Freezone QVC-100 AlCU+ (Czy on wystarczy?!)

kurier za pobraniem 26 zl

RAZEM : 2392 zl

Ja apollo.pl podziekuje bo maja na stronie wszystko, a w zasadzie na sklepie nic, myszke i klawisze gosc chcial bezprzewodowe (odgapil ode mnie) :D

:cry:

Edytowane przez BarTweak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi