kalipawel Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Chodzi mi o to ze jak mam kabelek musze podlaczyc go do fona i do kompa.Odpalam FMA i robie connect tak ?? Jak polaczy to przykladowo chce wgrac gierke z kompa z rozszerzeniem *jar . Jak to zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Wybierasz opcje "send to phone", wybierasz plik i potwierdzasz odbior w telefonie. Aparat sam wybierze odpowiedni folder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalipawel Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Aha dzieki wszytsko juz jasne. A z dzwonkami i tapetami robi sie tak samo ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Dokladnie tak. Z motywami i plikami MP3 tez. EDIT: moze sie komus przyda - korzystajac z Irdy/BT nie trzeba wogole miec zadnego oprogramowania do wrzucania plikow do telefonu. Wystarczy skorzystac ze standardowej windowsowej opcji wysylania plikow do urzadzenia przez lacze bezprzewodowe. Edytowane 5 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTEK_C Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam WSZYSTKICH !!! Mam taki problem: 1) Łącze się z SE K700i za pomocą IRDA - program floAt's Mobile Agent 2, 2) Podczas komunikacji PC - TELEFON dochodzi do "Budowanie struktury katalogów" (51%), 3) Program wyłącza się :( Proszę o pomoc! W czym tkwi problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 A irda w telefonie sie nie wylacza? Lacznosci nie tracisz? Mozesz wgrywac pliki do telefonu za pomoca standardowej pocji WIndows ("wyslij pliki do zdalnego komputera")? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 witam, chce sobie sprawić adapter Blu. Znalazłem coś takiego http://allegro.pl/item141441253_bluetooth_...bps_szybki.html Czy to starcza, czy może są jakieś tańsze a lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Spokojnie Ci starczy do komunikacji z telefonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 ok, to fajnie. Teraz jakąś polimerową baterie muszę kupić do K700i, tylko na allegro jest ich pełno, tyle, że wszystkie są całe zalepione i mają tylko nalepki ile mają mAh, a z doświadczenia wiem, że tym nalepkom nie należy ufać. Parę razy kupiłem baterie jako np. 2000mAh, a tam po odlepieniu na baterii 1200mAh (na przykład). Ktoś może polecić jakąś baterię (którą ma i wie ile trzyma) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...