GANGSTER Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wczoraj zainstalowałem chodzi superrrrr!!!!! Dużo szybciej niż na XP Profesional :-) W 3dMarku 2001 SE build 330 wynik 10889 a w Xp mniej 10740 jest ok wszystkie gry chodza lepiej , sprawniej!!!! POLECAM INNYM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 No ja właśnie sobie ściągnąłem z netu i czekam aż będzie okazja do zainstalowania go, na razie na oddzielnym dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wczoraj zainstalowałem chodzi superrrrr!!!!! Dużo szybciej niż na XP Profesional :-) W 3dMarku 2001 SE build 330 wynik 10889 a w Xp mniej 10740 jest ok wszystkie gry chodza lepiej , sprawniej!!!! POLECAM INNYM a SP3 instalowałeć na piracie? bo słyszałem że wtedy przestaje działać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Jak sadzicie. Czy nadaje sie ten watek na to forum ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Jak sadzicie. Czy nadaje sie ten watek na to forum ? :) jak w morde sztrzelił...:wink: :P mam sprzętową akceleracje Office'a na karcie graficznej i przez to mi sie procesor zawiesza... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 a SP3 instalowałeć na piracie? bo słyszałem że wtedy przestaje działać....Nieprawda. Jestem tego żywym przykładem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wczoraj zainstalowałem chodzi superrrrr!!!!! Dużo szybciej niż na XP Profesional :-) W 3dMarku 2001 SE build 330 wynik 10889 a w Xp mniej 10740 jest ok wszystkie gry chodza lepiej , sprawniej!!!! POLECAM INNYM a SP3 instalowałeć na piracie? bo słyszałem że wtedy przestaje działać.... Cicho ;) Dziala. Sprawdzalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wczoraj zainstalowałem chodzi superrrrr!!!!! Dużo szybciej niż na XP Profesional :-) W 3dMarku 2001 SE build 330 wynik 10889 a w Xp mniej 10740 jest ok wszystkie gry chodza lepiej , sprawniej!!!! POLECAM INNYM Jak jest taki dobry to może go też wkońcu dokładnie przetestuję u siebie, ale narazie też na oddzielnym dysqu :P PS. pytanie dodatkowe, jak jest z starszymi grami czy chodzą ok :?: PS2. to chyba nie to forum :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 a SP3 instalowałeć na piracie? bo słyszałem że wtedy przestaje działać.... Nieprawda. Jestem tego żywym przykładem.no właśnie ja też jestem żywym przykładem nawet zintegrowałem sobie sp3 z instalka :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 a SP3 instalowałeć na piracie? bo słyszałem że wtedy przestaje działać.... Nieprawda. Jestem tego żywym przykładem.no właśnie ja też jestem żywym przykładem nawet zintegrowałem sobie sp3 z instalka :P :Pjak u mnie tez bedzie działac to tyz nak zrobie. Atera flachy w góre - mamy weekend !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 stare gry chodzą super mi nawet chodzi Transport Tycoon a na xp nie chciał chodzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 co do starych gier to mi dzialaja nawet te skoki narciarskie DSJ :) . Po 2 miesiacach wynik w 3dmarku 2001 na win2k troszke spadnie, ale zatrzyma sie na stalym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 a ja instalowalem windowsa 2000 prof. wszystkie sp i update ze strony Micro$itu i nawet nfs:hp2 nie chcial mi dzialac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Az trudno uwiezyc, ze na 2000 giery lepiej niz na Xp chodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 mam jeszcze takie pytanko!! Skad to najlepiej i najszybciej zassac, bo z Fraz'a leci kolo 1kb/s, a ja biedny mam isdn'a w tepsie i marne 30godzin :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANGSTER Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Az trudno uwiezyc, ze na 2000 giery lepiej niz na Xp chodza Chodzą ja jestem tego żywym przykładem naprawdę nowe gry nfs2 czy nba2003 chodza super a i system jest bezpieczniejszy, szybciej sie ładuje i zamyka.!!!!! Naprwade POLECAM moj komp: xp 2000+ 256 ddr 400mhz, gf4200 msi 64mb,(46imb,20ibd dyski), plyta gigabyte kt 400 ga7vaxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 no dobra ale skad najszybciej sciagnac, bo ja w tpsa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 no dobra ale skad najszybciej sciagnac, bo ja w tpsa :(-prosze http://www.plikoskop.pl/ zapytanie: w2ksp3* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zaistalowałem SP3 i wszystko działa ok. Nie wiem czy szybciej bo nie robiłem testów. Grunt że nie stracił na stabilności ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 dobra mam! dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcrash Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 niwiarygodne sp3 sciagnalem juz z 2 tygodnie temu ale nie chcialo mi sie instalowac bo mam xpeka a tu sie dowiaduje ze 2k moze byc szybszy niz xp zara integruje i wypalam plytke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 a nie wiecie moze skad sciagnac SP1?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 aaahaaa zapomnialem sie spytac... jak zintegrowac sp z winem 2000?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 a po co ci sp1 jak jest sp3??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 dobra.... jak zintegrowac SP z winem 2000?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANGSTER Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 niwiarygodne sp3 sciagnalem juz z 2 tygodnie temu ale nie chcialo mi sie instalowac bo mam xpeka a tu sie dowiaduje ze 2k moze byc szybszy niz xp zara integruje i wypalam plytke :D Ze mną była ta sama sytuacja ale naprawde jestem zaskoczony i naprawde działa szybciej. A wynik tak jak już pisałem skoczył z 10750 na 10889 w 3d Marku przy tych samych sterach i innych programach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc1 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 http://infojama.pl/sections.php?op=viewart...rticle&artid=35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 no i dOOpa.... zainstalowalem sp1, sp2, sp3, wszystkie update ze strony micro$itu, directx 8.1, sterowniki od grafiki i muzyki najnowsze... tak jak zadana gra nie dzialala tak nie dziala nadal.... :( teraz jestem na XP i sobie go chwale... tlye ze ten moj ram strasznie spowalnia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...