miki_21 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 mam problem, mianowicie w wolfenstein ET nie moge sie polaczyc z żadnym serwerem.Czekam 5 minut i nic sie nie dzieje.co zrobić abym mogl se popykać w ET ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Możesz mieć zablokowane porty. Zapytaj admina swojej sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Masz orginał :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Masz orginał :>? 1698510[/snapback] Ta gra jest darmowa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 No to jak napisałe Ullises [; porty :) a ja nie gram [;. Poza tym inny dział też. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Ale w ogole widzisz liste serwerow ? Moze wina firewalla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_21 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 w ET nie widze listy serwerów. ale mam all-seeign eye i tam już mam serwery. a nie da sie jakos sprawdzic tych portów bez pytania admina ? a moze wiecie jak wylaczyc ten firewall (win 2000) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Win 2k nie ma firewalla. Wejdź na stronę sygate i tam masz skan portów. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...