Robertcik Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Kurde nie wytrzymam zainstalowałem win XP prof i po jakimś czasie nagrywarka zaczęła nagrywać x16-w nero ustaiwa sobie że może nagrywać płyty cd-r z max prędkością x 16. Myślałem że to wina płytek (ale chyba nie jest na nich napisane x40 firmy eXtra). Miał ktoś taki problem ??? Aha przinstalowałem Nero już 2x i na inną wersje i [gluteus maximus] nic ....... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Z płytkami może coś być, ja jak chciałem nagrywać na Platinium 40x na moim Liteonie 40x to niestety przeskakiwał na 32x, dopiero na Platinium 48x mogę nagrywać z 40x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 A w ustawieniach mogłeś zmienić na inną prędkość nagrywnia??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Kurde nie wytrzymam zainstalowałem win XP profInstalowałeś ASPI ?, Wyłączony tryb DMA ?, Na innym sofcie też tylko x16 ? Na innych płytkach CDR też ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Kurde nie wytrzymam zainstalowałem win XP profInstalowałeś ASPI ?, Wyłączony tryb DMA ?, Na innym sofcie też tylko x16 ? Na innych płytkach CDR też ?Rąbło coś w ustawieniach alo (nie wiem co) musze sprawdzić jeszcze na innych płytkach i sofcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 A w ustawieniach mogłeś zmienić na inną prędkość nagrywnia??? Mogłem, ale jak juz włożyłem płytke to 32x było max (40x znikało), oczywiście mogłem wybrać niższą niż 32x ale nie wyzszą (jak nie było płytki w napedze to 40x też było). Sprawdz inne płytki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 A w ustawieniach mogłeś zmienić na inną prędkość nagrywnia??? Mogłem, ale jak juz włożyłem płytke to 32x było max (40x znikało), oczywiście mogłem wybrać niższą niż 32x ale nie wyzszą (jak nie było płytki w napedze to 40x też było). Sprawdz inne płytki. W Lite-Onie to wynik działania Smartburn, który sam ocenia z jaką prędkością można maksymalnie nagrać daną płytkę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 wina CD ktore kupiels - Polecam Platinum ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 W Lite-Onie to wynik działania Smartburn, który sam ocenia z jaką prędkością można maksymalnie nagrać daną płytkę :) Tak, wiem i działa to bardzo dobrze zadnej płytki jeszcze niestraciłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 tak jest. od cd zalezy bardzo wiele!!! Kupuj porzadne!!! nie ma co szczedzac 50groszy lepiej za 1,50 kupic pozadne verbatimm i nagrywac z 42x!! tak to prawda, ja na mojej 12x mam predkosc wieksza niz 12x tak okolo prawie 14 czasami lepiej. sprobuj a sam zobaczysz!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...