GALTON Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam!! Nadal nie wiem co mam sądzić o tym zasilaczu http://zenfist.pl/pID/224/hiper-type-r-hpu-4k580-mu.html Hiper 580watt dopinane kabelki!! Jak wygląda jego estetyka pracy. Posiadacze tego zasialcza proszę o info na temat HIPERA. B) Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 mnie natomiast interesuje ten za 300zł model, ponoć po wyłączeniu kompa wentyl pracuje jeszcze pare minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GALTON Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 mnie natomiast interesuje ten za 300zł model, ponoć po wyłączeniu kompa wentyl pracuje jeszcze pare minut 1698945[/snapback] i jak już cos wiesz o tym zasilaczu?? moge powiedzieć że już zakupiłem HIPERka z dopnanymi kabelcami ale niestety ogólne rozczarowanie GŁOSNY głośnyi jeszcze raz głośny:( musze go komus odsprzedać:P i chyba wybiorę TOPOWERA, po przeczytaniu testów pomiędzy HIPEREM a TOPOWEREM był jeden punkt różnicy w ocenie głośności!! a to jednak musi byc dużo:P hipera słysze coprawda dopiero jak wyłączę kompa!! chłodzi jeszcze kilka chwil całego kompa, ale wyje dość głośno:( jak zmienię coolerka na procku będe słyszał ZASILACZ!!:/ a miało byc tak pięknie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Jeśłi chcecie cościchegi i pracujące wiatraki po wyłączeniu to zapraszam do siga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...