Kaczy Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Czy jest możliwe że po ustawieniu ram-u 2-2-2-5 spalenie lub inne uszkodzenie kości? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Czy jest możliwe że po ustawieniu ram-u 2-2-2-5 spalenie lub inne uszkodzenie kości?Jezeli nic poza tym nie robisz to raczej nie ma szans na zepsucie kosteczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Czy jest możliwe że po ustawieniu ram-u 2-2-2-5 spalenie lub inne uszkodzenie kości?Jezeli nic poza tym nie robisz to raczej nie ma szans na zepsucie kosteczki.Bo od kilku dni miałem takie ustawienie i dzisiaj jedno 128 poszło się ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Czy jest możliwe że po ustawieniu ram-u 2-2-2-5 spalenie lub inne uszkodzenie kości?Jezeli nic poza tym nie robisz to raczej nie ma szans na zepsucie kosteczki.Bo od kilku dni miałem takie ustawienie i dzisiaj jedno 128 poszło się ...Bo pewnie dales jeszcze FSB wieksze i napiecie. Ja pisalem, ze jezeli nic poza zmiana CL nic nie robisz to nie ma prawa pojsc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 FSB było normalne a napięcia na ramie nie mogę zmieniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 FSB było normalne a napięcia na ramie nie mogę zmieniać.Ups, musiales miec jakis skok napiecia i dlatego poszly. Nawet w instrukcji pisze, ze jest to nieszkodliwe a jedynie mozna miec problemy ze stabilnoscia. Jaka masz plyte ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 ASUS Cuv4x. Na szczęście mam na nie dożywotnią gwarancje więc niedługo będe miał nowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 A przy okazji jeszcze jedno pytanie jaka jest różnica pomiędzy fc-pga a fc-pga2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 A przy okazji jeszcze jedno pytanie jaka jest różnica pomiędzy fc-pga a fc-pga2?Do fcpga2 wchodza nowe celki T, a do fcpga nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 A przy okazji jeszcze jedno pytanie jaka jest różnica pomiędzy fc-pga a fc-pga2?Do fcpga2 wchodza nowe celki T, a do fcpga nie :PTo wiem(a szkoda bo bym sobie kupił) ale jaka jest między nimi fizyczna różnica? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 A przy okazji jeszcze jedno pytanie jaka jest różnica pomiędzy fc-pga a fc-pga2?Do fcpga2 wchodza nowe celki T, a do fcpga nie :PTo wiem(a szkoda bo bym sobie kupił) ale jaka jest między nimi fizyczna różnica?Tego niestety nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 No jest mozliwosc wsadzenia Tulipanka ale słyszałem tylko na płyty z slot1 na BX - troszke siem przerabia ale podobno chodzi (jeszcze nie sprawdzałem) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...