palkers Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) mam problem nie moge pozbyś się syfu z ekranu zamiast tapety mam łącze z jakąś stroną że "mój system jest zainfekowany" pomocy szybko prosze Edytowane 13 Października 2005 przez palkers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ja mysle ze kolega musi zaczac od zmiany tytulu topicu na regulaminowy potem przeskanuje sobie os'a czy nie ma smierdziochow jesli nie to sobie w latwy sposob zmieni tapete :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Tapety nie zmieni, bo ten syf blokuje w rejestrze zmiane tapety.... Zresztą co będę pisał, do czasu az nie będzie regulaminowy tytuł nie będę pisal jak to usunac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palkers Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Tapety nie zmieni, bo ten syf blokuje w rejestrze zmiane tapety.... Zresztą co będę pisał, do czasu az nie będzie regulaminowy tytuł nie będę pisal jak to usunac... 1698894[/snapback] Przepraszam jestem tu nowy jak zmienić ten topic i na jaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 w pierwszym poscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palkers Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) teraz gra? możesz mi jakoś pomóc ostatnio w podobnej sytuacji jak mi to usuną antyspy to musiałem zrobić system bo nie mogłem się zalogować na komputerze choć nie mam hasła a pojawił się ekran logowania a mam xp/prof Edytowane 13 Października 2005 przez palkers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 najpierw zobacz to ... http://super.sposob.na.syf.z.tapet.ag.bocznica.org/ ale jak zbyt skomplikowane to dla ciebie ( a pewnie tak ) to zobacz to http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=31936 Michal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palkers Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) dzięki za pomoc to musze jeszcze poszukać jak pozbyć sie about:blank Mam pytanie czy ktoś mi może sprawdzić loga Edytowane 13 Października 2005 przez palkers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 about: blank ?? chodzi ci o stronę startową ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) Ad-Aware SpyBot i pamietaj nie laz po www z : xxx cracki warezy cd-keye tam jest pelno takich smieci about:blank <- ustawienia przegladarki - strona startowa - www.tweak.pl :D Edytowane 14 Października 2005 przez t0mster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palkers Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...