Nexus Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 www g-g mp3 autocad gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Cytat - podstawka pod tależyki po śniadaniu/kolacjiRacja ! Ta wysuwana podstawka pod kawe r0x ;) Czasem się też przydaje jak trzeba w coś kopnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Ja ostatnio ciągle coś przy nim robię - a to coś upiłuje, a to wiertarką jakąś dziure wywierce. Ale już niewiele mogę bo przeciąłem obudowe na pół i przykręciłem do regału :( Teraz wracam do normalnego używania - tzn. Gadu-Gadu, muza, filmy, czasem w coś tam pogram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 łużywam kompa dło : > łażenie po internecie ... > strona www > pykanie w gierki > słuchanie muzyki > łoglądanie filmów > czasami tworzenie czegoś w corel photo-paint'cie 9 > gładugładu > przeglądanie zdjęć o tematyce przyrodniczej hehehe... > pisanie prac, zadań do shkoły > ... więcej grzechów niepamiętam :wink: :lol: buuhahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 do wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadafakaR Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Cytat do wszystkiego Hmm....to brzmi grożnie :lol: Ja sie aż tak daleko nie posunąłem... Chyba to samo co przedmówcy z wyjątkiem AutoCadu i programowania... Pozdrufka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 No ja to : -gram na kompie -slucham mp3 -gg -nawiazywanie nowych kontaktow z pcia pienknom -pisanie maili -klucenie sie na tweak :D -czasem poprostu odpalam winde i patrze sie nak tepak przez 2h w ikonki i nic nie robie (tak dla czystej przyjemnosci siedzenia przy kompie) -podkrecam go -pisze rozne rzeczy -instaluje linuxa czasem -robie w 3dmaxie rozne rzeczy -kupuje przez kompa -lekcje zad domowe -ucze sie -czasem filmy obejrze ale czesciej teledyski -no i chyba jak kazdy lubie czasem obejzec jakies ladne nagie panie :lol: chyba wszystko wiecej grzechow nie pamietam.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Cytat -czasem poprostu odpalam winde i patrze sie nak tepak przez 2h w ikonki i nic nie robie (tak dla czystej przyjemnosci siedzenia przy kompie) No niezły jesteś genghiskhan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 - internet : www, gg, kazaa - mp3 - div'x - 3ds max - troche photoshop - ze wzgedu na wyzsza koniecznosc (studia) Turbo Pascal a w niedalekiej przyslosci C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 MP3 GG Net - Tweak ;) Gry Maile Przegrywam płyty Filmy (rzadko) Obrazki :) Projekty (Protel, Spice, Cara) Programowanie (TP, rzadko C) Sprawozdania That's all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 -Gram -Oglądam filmy -Siedze na necie -MP3 -Obrazki.... -Czasami film zmontuje -i oczywiście zadania do szkoły szysko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Cytat -czasem poprostu odpalam winde i patrze sie nak tepak przez 2h w ikonki i nic nie robie (tak dla czystej przyjemnosci siedzenia przy kompie):) ja czasem odpalam se w kazie sciaganie jakiegos filmu i sie patrze jak sie fajnie sciaga :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Cytat Cytat -czasem poprostu odpalam winde i patrze sie nak tepak przez 2h w ikonki i nic nie robie (tak dla czystej przyjemnosci siedzenia przy kompie) :) ja czasem odpalam se w kazie sciaganie jakiegos filmu i sie patrze jak sie fajnie sciaga :P no jak jest duzy transfer to czmu nie ale ja jak mialem modem i transfer 2kb/s tez sie tak gapilem jak mi sie demo jakiejs gierki sciaga - to wtedy po pare godz gapilem sie w te kilobajty!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...