t0mster Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Witam, ktory tych programow jest: szybszy dokladniejszy posiada czeste aktualizacje skuteczniejszy ergonomiczny funkcionalny zajmuje malo zasobow ?? Osoby ktore chca powiedziesz "Ja nie uzywam nic i mam CZYSTO etc.." niech lepiej sie nie wypowiadaja bo żal mi takich ludzi ... Edytowane 13 Października 2005 przez t0mster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Nod32 2.5 PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 jw.NOD32 2.5 aktualizacje codzienne. Zajmuje 18MB zasobów przy włączonym skanowaniu w tle plików, maili, internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 hmm a co jest takiego dobrego w tym nod32 ? bo wczesniej nic nie slyszalem o nim tylko tak nagle sie pojawil :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 nie tak nagle ;b ps. jest juz wersja NOD32 v2.51.8 [WinNT2kXPx64] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 U mnie wszystkie procesy Avasta (skaner maili, komunikatorow, www i p2p, updater) zajmuja 18464 KB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 NOD 32 nie jest darmowy prawda? Jakie ograniczenia posiada wersja testowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Jak najbardziej polecam NOD32... Wersja trialowa działa 30 dni a potem trzeba od nowa instalować... to jedyna różnica w stosunku do pełnej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 LoL, z tą instalką po 30 dniach... Ale cóż zrobić, w dzisiejszych czasach praktycznie nic nie jest za free, trzeba kombinować i jeszcze raz kombinować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Avast Zajmujue mi ok 20 MB Aktualizacje codzienne To plus S&D i nie mam rzadnych syfów na kompie Niewiem jak NOD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 nod32.. nie zamula kompa, przyjazny w uzytkowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Odkopie temat... ojciec dostal dzis maila z dosc sporym zalacznikiem (3.6MB) i w trakcie odbierania NOD, a dokladniej modul IMON, wzial sie za jego skanowanie. Niestety spowolnilo to pobieranie pliku do powalajacych 2KB/s (przewidywany czas zakonczenia: ponad pol godziny). Jak skonfigurowac ten modul, zeby nie spowalnial tak straszliwie predkosci odbierania poczty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Może coś sie pokaszaniło bo mi wogóle nie spowalnia odbierania, żadnych specjalnych ustawieć nie robiłem dodałem tylko do skanowania port ssl dla poczty na gmial'u. A tak pozatym NOD naprawde wymiata codzienne aktualizacje, bardzo dobra skutecznośc , i super heuterystyka :) nod roxXx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...