Deex Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) Witam szukam pompki lecz niewiem jaka top by miala byc czy jakis ataman czy cos innego byle by uciagnal kadeta no i moze w przyszlosci 2 bloki lecz najwiekszym problemem jest to ze musi byc ona dostepna w trojmiescie czekam na odpowiedzi co brac i gdzie brac :lol: Edytowane 14 Października 2005 przez Deex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Też jestem z trójmiasta, allegro jest tu dobrze dostępne ;-) Polecam pompy do CWU np. Grundfos, Leszno, Laing... Mi narazie zestaw ciągną 2xaquaszuty 600l/h działają od początku maja - CICHUTEŃKO ciągnąc 3 bloki i 3 nagrzewnice. Kupiłem też grundfosa CWU i faktycznie wogóle go nie słychać - ale wcale nie wypada dużo lepiej od tych aquaszutów pod względem hałasu no i 2xaquaszut wydaje się być bardziej wydajne... IMO: Nie masz kasy kup aquaela lub aquaszuta, Masz kasę, kup pompę CWU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 albo maxijet 1000 ja mam tez taka malutka a zapiernicza niesamowicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) ale mi chodzi zeby kupic taka i jeszcze przed daniem pieniedzy "pomacac" ja troche poprostu chce wiedziec gdzie moge kupic z trojmiasta pompke ale nie od C.O. ani C.W.O. chce taka "akwarystyczna" zgrabna pompke.... ALE GDZIE TAKIE W TROJMIESCIE SA ?? :mur: Edytowane 14 Października 2005 przez Deex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 No skoro chcesz pompke akwarystyczna to udaj sie do sklepu akwarystycznego !! Czy to takie trudne ?? Troche wlasnego wysilku nie zaszkodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 o ile pamietam nawet na forum pisali ze dobre pompki maja w zoologicznym w realu w gdańsku. jeszcze mozesz spojzec w zoologicznym na dmowskiego, niedalego manhattanu. ps. czemu nie cwo? laing tez jest bardzo zgrabny, a jak chcesz to mozesz go u mnie zobaczyc na zywo w akcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 wybierasz jakąś pompke z realitynet i umawiasz się na odbiór osobisty, będziesz mógł ją pomacać przed zakupem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 ps. czemu nie cwo? laing tez jest bardzo zgrabny, a jak chcesz to mozesz go u mnie zobaczyc na zywo w akcji...A jakie to ma mniej wiecej wymiary? I wage? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Cooltek 12V - uciagnie to co ma - ladny metalowy korpus - bardzo mala - 12V - bardzo cicha - mozna dostac w gdansku np u Sam'a (o ile jeszcze ma) - 200zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 to jest walec - 7,3cm (w najszerszym miescu) 14,7cm... a wagi nigdy nie miezylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 to jest walec - 7,3cm (w najszerszym miescu) 14,7cm... a wagi nigdy nie miezylem.To razem z przylaczami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 yyy... no to jest korpus pompy w ktorym masz gwinty. w castoramie masz krucce pol cala ktore w to wkrecasz i jechane. teraz ci nie powiem jaka to ma szerokosc z tymy kroccami na przyklad, bo nie jestem u siebie... ale one dodaja jakies 2-3 z kazdej strony, co daje ci dlugosc montarzowa max 12,5 (bez kruccow jest 6,5). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ale mi chodzi zeby kupic taka i jeszcze przed daniem pieniedzy "pomacac" ja troche poprostu chce wiedziec gdzie moge kupic z trojmiasta pompke ale nie od C.O. ani C.W.O. chce taka "akwarystyczna" zgrabna pompke.... ALE GDZIE TAKIE W TROJMIESCIE SA ?? :mur: 1699693[/snapback] Centrum ogrodniczo-akwarystyczne 'Okaz' na przeciwko zajezdni tramwajowej w Oliwie. Nie pomylić z salonem akwarystyki morskiej 'Siren', który jest wcześniej i bardziej na wierzchu, bo zedrą z Ciebie ostatnią koszulę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 gdzie dokladnie w trojmiescie? w tesco na karwinach w zooooologicznym maja aquashuty (mam nadzieje ze dobrze napisane). Sam polecam ci grundfosa 14-15b (czy tam 15-14b), bpo nie jest duzo wiekszy od buczacych akwariowek, a na pewno cichszy mocniejszy ładniejszy ( B) ) i wogole (:lol:) btw. nie wiedziałęm ze na tweaku jest tak duzo osob z trojmiasta :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Ale mi naprawde zalezy tesh na wygladzie wiec taka ladna akwarystyczna pompeczka robi swoje PS. nom troche wiary z trojmiasta jest :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...