virtuomaniak Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) Chciałem sobie ostatnio wydrukować coś na kolorowo.... ale niestety kolorowy pojemnik z tuszem przysechł. Tusz jest na pewno.... I teraz co zrobić żeby odeschło... kiedyś brałem pod gorącą wodę ale po czasie znowu przysechł.... EDIT Zapomiałem dodać że drukatka do HP 940c Edytowane 14 Października 2005 przez virtuomaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Zamocz dysze w specjalnym plynie do udrażniania na calą noc. Później wydrukuj coś kolorowego (np. calą stronę) w najlepszej jakości, czyszczeni głowicy (programowo) i jeśli nie pomoże powtórz operację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 jak nie masz w czym zamoczyć może być lekko ciepła woda przegotowana. ja zawsze wylewam na spodeczek i wkładam dyszami do wody na 2-3 min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...